Podložka která se neloupe?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.9.22 07:33

Podložka která se neloupe?

Hezký den všem,
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenost s podložkou, které se nesloupává vrchní vrstva?
My máme podložku 3-4 měsíce a po každodenním používání se začala odlupovat vrchní vrstva (viz fotka). Což pak malé když je na bříšku překáží jak je to volné.
Máte někdo typ na dobrou podložku co to nedělá?
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18580
2.9.22 08:10

@MamcaAndrejka1 jo, tenhle typ. Mám teda z aliexpress, ale material stejný https://www.decathlon.cz/…_/R-p-324969?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
2.9.22 08:28
@MamcaAndrejka1 píše:
Hezký den všem,
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenost s podložkou, které se nesloupává vrchní vrstva?
My máme podložku 3-4 měsíce a po každodenním používání se začala odlupovat vrchní vrstva (viz fotka). Což pak malé když je na bříšku překáží jak je to volné.
Díky za odpovědi.

U obou dětí sme měli klasický puzzle, akorát jiné motivy. Co mám kamarádky s těma podložkama, každá postupně nadávala a koupily puzzle :palec:

• Citovat
  • Upravit
37125
2.9.22 08:47

Máme jich několik a žádná to nedělá :think: nemáš třeba vadný kus? My máme dvoje takové ty puzzle a pak takovou (viz foto), tu máme už přes 3 roky, denně využívána a je pořád jak nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5935
2.9.22 08:53

Já naopak puzzle vyhodila a koupila podložku. Malá mi hodně ublinkává a slintá, takže na údržbu hrůza. Koupila jsem tuto a zatím jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
2.9.22 09:11

@MamcaAndrejka1 Hele a neotiras to něčím. Jelikož tohle je jako bys na to dala nějaký prostředek nebo něco, co to lepta.
Mam dohromady 9 podlozek tohoto typu a ani jedna to nedělá. Jediné co, tak v nich jsou díry. :nevim: Ale to udělaly děti hračkama.
Měla jsem puzzle a pod mě se nám dostala voda, my to nevěděli a zničila se tak podlaha
Tu zkladaci, co posílají holky, tak ta vypadá dobře. :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18580
2.9.22 12:03
@shadowbabe píše:
U obou dětí sme měli klasický puzzle, akorát jiné motivy. Co mám kamarádky s těma podložkama, každá postupně nadávala a koupily puzzle :palec:

Já teda vyměnila Puzzle za podlozku. Furt se to rozpadalo, bordel pod tím, slinty, neslo to z toho kolikrát umýt. Podlozku rychle slozim, vyklepu… mám doma dvě. Jednu 4 roky v pokoji na hraní a druhou par měsíců v ubyvaku pro mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
2.9.22 13:30

Je možné, že daná podložka bude vadný kus :(

• Citovat
  • Upravit
10921
2.9.22 16:10
@MamcaAndrejka1 píše:
Hezký den všem,
Díky za odpovědi.

Hele ja mam totoznou podlozku, i stejny obrazky, proste fakt stejna, mam dve a jsou furt jako novy, pouzivana denne asi tak 6 mesicu. Cim to cistis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
2.9.22 16:13
@hospodki píše:
Já teda vyměnila Puzzle za podlozku. Furt se to rozpadalo, bordel pod tím, slinty, neslo to z toho kolikrát umýt. Podlozku rychle slozim, vyklepu… mám doma dvě. Jednu 4 roky v pokoji na hraní a druhou par měsíců v ubyvaku pro mimino.

Souhlas. Koupila jsem predrazeny puzzle a nejdou poradne ani vycistit, akorat lezej ve skrini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí