Podložka pod autosedačku

10
4.2.20 22:18

Podložka pod autosedačku

Má prosím někdo vyzkoušenou podložku pod autosedačku, tak aby se nezničila sedačka od protlačení obrysu autosedačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
4.2.20 22:19

My používali na všechny typy autosedaček deku pod a za autosedačku, aby se neodřely kožené sedačky, o podložce jsem ani neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
4.2.20 22:24

Existují speciální podložky i z toho důvodu, aby dítě nezasvinilo sedačky, ale nevím, jestli fungují i jako ochrana sedačky. Považovala jsem to za zbytečnost a chystám se jí koupit. V autě bych uživila ještě hejno slepic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
4.2.20 22:25

@Anka92 my máme z Lidlu. Krátkodobé použití nic nevytlaci a autosedačka nebo podsedakmas cca na 12 což není ani životnost auta. Já spis řešila aby se nerozdrbala ta kůže a malej to neokopal. Takže má Tu podložku a pak z aliexpress naprednim sedadle takovou slidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
4.2.20 22:38

Já mám tu celo podložku pod sedačku co je po celé délce sedadla. Sedačky jsou z kůže a tak nechci riskovat jejich poškození. Dcera navíc stále jezdí v protisměru, boty má občas jako prasátko a sedadlo by vypadalo hrozně, kdyby to tam nebylo. Zouvat ji na každou cestu se mi ji nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.2.20 22:40

@Martha03 nevíte jaká je to značka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
4.2.20 22:47

My máme pod autosedackou na celý sedadlo. Myslím, že to je značka zopa nebo tak něco, našla sem to na Mallu a pak ještě z Lidlu na sedadlo pred dítětem když má špinavý boty. Doporučuji oboje. Máme světly sedačky a super věc.
 https://www.mall.cz/…-autosedacku?…

Příspěvek upraven 04.02.20 v 22:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
4.2.20 22:48
@Anka92 píše:
@Martha03 nevíte jaká je to značka?

Tu
https://www.mall.cz/…-autosedacku?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
5.2.20 07:28

My tam máme takový ten „celofán“, se normálně dává na přední okno během mrazu. Ani by mě to nenapadlo řešit, až jednou syn poblil úplně všechno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.2.20 09:12

Pod sedačkou máme deku/starou plenu (nemáme tedy žádné kožené sedačky), na předních sedačkách máme takový ten igelit/fólie (tuším z Lidlu), aby to nebylo zezadu od dětí okopané).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí