Podmínky v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Musela jsem chodit kazdou sobotu do prace na odpoledni, takze z vikenda jsem mela nic…pri odchodu nam casto ochranka nebo dokonce mistrova sacovala kabelky, coz si myslim ze nema pravo(rukou prohrabala obsah)
ale nikdo ani necekl protoze se kazdy bal o misto…
- Citovat
- Upravit
To vypadá na nějaký supermarket… ![]()
Já mám podobnou zkušennost také za sebou. Ze soukromé cukrárny. Vydržela jsem tam měsíc. Byla jsem i několikrát nařčena z krádeže. To opravdu nemám zapotřebí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naposledy jsem dělal v ústavu a musím říct, že jak na začátku dělali bububu, tak šéf skvělý přístup, kolektiv sice babskej, což já nemusím, ale dalo se, podmínky v pohodě, žádné problémy. Sice za pár šupů, ale já byla spokojená. Když jsem dělala ve fabrice u korejců, tak to samé.. sice zpočátku hudrali, ale zákony dodržovaly, žádné vydírání, žádné podobné kraviny, prostě dobrý..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi přijde, že toto je hlavně doménou supermarketů a malých soukromníků ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás z toho co jsi napsala jen tykačka, jinak teda taková buzerace absolutně ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hustý ![]()
u nás nic moc, hlavně atmosféra. Ale jinak se zákoník dodržuje.
Jsem sice v odborech, kdyby se mi něco nelíbilo, asi bych se ozvala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V praci byla makacka a stres az na pudu, ale jinak ferovost.
tak ono clovek muze odejit za lepsim. otazkou v jakem oboru a v jake lokalite…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás všechno fajn, jinak bych tam nebyla… i když smlouvu na dobu neurčitou jsem taky dostala až víc než po roce, předtím to byl zástup za mateřskou.
Ale obecně to opravdu začíná být mazec, když zákon ještě prapodivné praktiky zaměstnavatelů podporuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V předchozí práci něco podobného, tak jsem se s nimi ve zkušební době s radostí rozloučila. V nynější práci podmínky luxusní, nemohu si stěžovat asi na nic.
- Citovat
- Upravit
Nejednalo se o supermarket ale o ks europe v plzni
opravdu pri odchodu je to tam strasne…musi se tam mackat tlacitko kdyz zahouka(i kdyz jste nic neukradla maji to nastavene po cca 10 zmacknutim, musite ukazat cely obsah kabelky…a stejnak kazdy musi ukazat rozepnout kabelku jestli neco neukradl… mistrova kdyz ji to chytne(podotykam ze to delala jen nase, v proti smene ne
)tak rukou prohrabe celou kabelku (jedni dokonce vlozky
)a dokaze se na Vas potom usmat ze muzete jit domu ![]()
- Citovat
- Upravit
@bellisima píše:
Nejednalo se o supermarket ale o ks europe v plzniopravdu pri odchodu je to tam strasne…musi se tam mackat tlacitko kdyz zahouka(i kdyz jste nic neukradla maji to nastavene po cca 10 zmacknutim, musite ukazat cely obsah kabelky…a stejnak kazdy musi ukazat rozepnout kabelku jestli neco neukradl… mistrova kdyz ji to chytne(podotykam ze to delala jen nase, v proti smene ne
)tak rukou prohrabe celou kabelku (jedni dokonce vlozky
)a dokaze se na Vas potom usmat ze muzete jit domu
tak nás tedy ve fabrice taky prohlíželi, při odchodu ze šatny batohy a kabelky, při odjezdu z parkoviště jsme museli ukazovat kufr auta.. nepřijde mi to až tak buzerace.. kdyby lidi nekradli, tak nemají důvod prohlížet
ale my o tomto věděli dopředu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás sice nešacujou, ale když vidí těžší zavazadlo, tak potěžkají, ev. dělají namátkové kontroly ve vrátnici.
Nedivím se, krade se dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezdá se vám, že když už člověk sežene s vyplazeným jazykem po X měsících práci, tak narazí na dost podivný podmínky ze strany zaměstnavatele. Smlouva na pár měsíců je dneska už samozřejmost, takže zaměstnanec je neustále držený v nejistotě. No a pak takový věci, jako nedodržování přestávky na jídlo, neproplácené přesčasy bez možnosti vybrání volna, tudíž práce zdrarma, podivným způsobem krácená dovolená, nařízení vybrání dovolené týden před termínem nástupu, přitom uprostřed dovolená napsaná jedna směna
, plat maximálně 10 000 Kč, křičení šéfů na zaměstnance, zákazy pití během práce, tykačka, nadávky. Mám taky špatnou zkušenost a slýchávám čím dál častější stesky i od lidí v okolí nebo v diskuzích na netu. A to napříč všemi obory.
Jaký máte zkušenosti s podmínkami a atmosférou v práci?