Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, zajímá mě - zda někdo řešil podobný problém. Případně řešení? V Praze hledáme podnájem bytu tak 3+kk. V dobré třetině případů rovnou píší, že preferují bezdětné páry. Ve zbytku to neřeknou rovnou, ale na 7 měsíční dceru se dívají jak na obtížný hmyz. Jsem z toho už dost přešlá. Přitom platební morálku máme skvělou a malá nedělá žádný hluk - i tak se snažíme třeba hledat podnájmy v 1. patře či přízemí (ale je to stejný problém). Hypotéku teď nechceme, za pár let se z Prahy budeme stěhovat.
Zrovna se nam uvolnilo 3+1 v Praze 7, bydleli jsme tam s prvim ditkem a deti nam nevadi. Duleziti jsou slusni lidi s platebni moralkou. Vice v Sz, rozhodne lepsi male dite nez ustekany pes, ktery pak vytaci sousedy nebo perska kocka co lina a panickove jsou prasata, co nevlastni normalni vysavac.
@Hanka1 píše:
Zrovna se nam uvolnilo 3+1 v Praze 7, bydleli jsme tam s prvim ditkem a deti nam nevadi. Duleziti jsou slusni lidi s platebni moralkou. Vice v Sz, rozhodne lepsi male dite nez ustekany pes, ktery pak vytaci sousedy nebo perska kocka co lina a panickove jsou prasata, co nevlastni normalni vysavac.
Dík, píšu ti SZ
@Joannka1 Ano řešili jsme to samé (dcera měla 5 m). Odmítli nás kvůli dítěti několikrát. Nakonec jsme něco našli ale museli jsme slevit ze svých nároků. Na pár let to stačí. Je to boj.
Ahoj, nabídnu bydlení mamince s dítětem(dětma). Jde o spolubydlení maminek v rodinném domě na Praze-východ. Tel *** ![]()
@Joannka1 ahoj, popravdě musím říci, že jsem překvapena z toho co píšeš. Sice né teď v posledních 4 letech, před nimi jsme se stěhovali s manželem a dcerou docela často. Taky Praha a byty 2+1 nebo 3+kk měnili jsme byt po půl roce nebo roce. Vždy buď chtěl nájemce byt prodat, nebo nám naopak nevyhovovala lokalita jak jsme si mysleli a stěhovali jsme se s dcerou během 0-2 let. Měli jsme i pejska. Takže bud se tolik změnili majitelé bytů a nebo jste jen narazili na nechápavce, kteří děti nemají jinak si to vysvětlit neumím ![]()
Dobrý den/Ahoj,
hledám spolubydleni přesně jak nabizite, jsem v 6 měsíci těhotenství a hledám pokoj, abych nevadila s miminkem. Nebo maminku, která je na tom podobně jako já. Příjmy mám, ale ne na cely byt v Praze. Jsem čistotná a dá se na mě spolehnout. S budoucím miminkem mě všichni odmítají.