Podnikání - pečení doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jahuhudka
30.9.22 15:30
@Semtex píše:
A zradlo pro zvířata se muže připravovat v provozu, kde se vaří pro lidi? To silně pochybuji. Jakoze restaurace zavře, navezou tam odpad z kafilerie a pojedou až do rana, než se začne chystat denní menu :lol: to se mi úplně nezdá :lol:

Teď jsem to chtela napsat

• Citovat
  • Upravit
8
30.9.22 15:31
@Semtex píše:
A zradlo pro zvířata se muže připravovat v provozu, kde se vaří pro lidi? To silně pochybuji. Jakoze restaurace zavře, navezou tam odpad z kafilerie a pojedou až do rana, než se začne chystat denní menu :lol: to se mi úplně nezdá :lol:

Špatně jsem se asi vyjádřila. Jednalo by se o pečené pamlsky z těch nejlepších surovin, dělané ručně a v zatím malém množství. Urcitě žádná kafilérka, ale maso, které mužou jíst i lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.9.22 15:36

Moje suroviny se skladájí z celozrnné mouky, ovesných vloček, lososového oleje, vařené červené řepy, arašídového másla, mrkve, kuřecích jatek, petržele, bazalky, špenátu, borůvek, kuřecích prsou, hovězího masa, banánů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
30.9.22 15:42

@TimyRonn to je jedno, porad je to krmivo pro zvířata. Myslím, ze i ta provozovna na to musí byt dokonce zkolaudovana stavebním úřadem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
30.9.22 15:44

@TimyRonn hele porad je odpověď stejná. Mít pouze fiktivní orovozovnu je risk. Děje se to a na mnohé se nepřijde. A pak jednoho vyhmatnou a dostane pokutu, na kterou bude par měsíců vydělávat. Můžeš to být ty

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
30.9.22 15:48
  • Citovat
  • Upravit
14597
30.9.22 15:50

@jahuhudka navíc u krmiv musí ta provozovna byt predem schválena k tomuto účelu. Už vidím kohokoli, jak dá nadšeně štempl, že se krmivo smí připravovat v restauraci :lol: tema mě zaujalo, tak jsem si něco pogooglila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
30.9.22 15:52

@Semtex taky mě to zaujalo :mrgreen: dokonce musí vypracovat haccp křížení potravin proste vsechno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Auhagenn
30.9.22 16:26

Ahoj, ale to by byl i podraz na zákazníky. Schvalování prostorů pro přípravu jídla ať už lidského nebo zvířecího má nějaký důvod a zrovna tohle by se obcházet nemělo.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
30.9.22 22:43

Holka, tak do toho bych nešla ty jo :think:

• Citovat
  • Upravit
6879
30.9.22 23:35

To by majitel musel byt minimalne idiot, aby Ti neco takoveho povolil. :mrgreen:

Pani jogrr, dneska tady mame skvely lososovy tataracek, ani nepoznate, ze ten lososovy olej tu zbyl po pani TimyRonn a jejim nocnim peceni pro ty chlupate nezbedy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
1.10.22 08:42

@Semtex To si nikdo na triko nevezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie