Podnikání - pečení doma
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Semtex píše:
A zradlo pro zvířata se muže připravovat v provozu, kde se vaří pro lidi? To silně pochybuji. Jakoze restaurace zavře, navezou tam odpad z kafilerie a pojedou až do rana, než se začne chystat denní menuto se mi úplně nezdá
Špatně jsem se asi vyjádřila. Jednalo by se o pečené pamlsky z těch nejlepších surovin, dělané ručně a v zatím malém množství. Urcitě žádná kafilérka, ale maso, které mužou jíst i lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje suroviny se skladájí z celozrnné mouky, ovesných vloček, lososového oleje, vařené červené řepy, arašídového másla, mrkve, kuřecích jatek, petržele, bazalky, špenátu, borůvek, kuřecích prsou, hovězího masa, banánů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TimyRonn to je jedno, porad je to krmivo pro zvířata. Myslím, ze i ta provozovna na to musí byt dokonce zkolaudovana stavebním úřadem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TimyRonn hele porad je odpověď stejná. Mít pouze fiktivní orovozovnu je risk. Děje se to a na mnohé se nepřijde. A pak jednoho vyhmatnou a dostane pokutu, na kterou bude par měsíců vydělávat. Můžeš to být ty
- Citovat
- Upravit
@TimyRonn https://www.bezpecnostpotravin.cz/…rmivech.aspx tady si pocti
- Citovat
- Upravit
@jahuhudka navíc u krmiv musí ta provozovna byt predem schválena k tomuto účelu. Už vidím kohokoli, jak dá nadšeně štempl, že se krmivo smí připravovat v restauraci
tema mě zaujalo, tak jsem si něco pogooglila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex taky mě to zaujalo
dokonce musí vypracovat haccp křížení potravin proste vsechno ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, ale to by byl i podraz na zákazníky. Schvalování prostorů pro přípravu jídla ať už lidského nebo zvířecího má nějaký důvod a zrovna tohle by se obcházet nemělo.
- Citovat
- Upravit
To by majitel musel byt minimalne idiot, aby Ti neco takoveho povolil. ![]()
Pani jogrr, dneska tady mame skvely lososovy tataracek, ani nepoznate, ze ten lososovy olej tu zbyl po pani TimyRonn a jejim nocnim peceni pro ty chlupate nezbedy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem to chtela napsat