Podnikání - pečení doma

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
30.9.22 14:22

podnikání-pečení doma

Dobrý den dámy,
ráda bych se Vás zeptala, jestli nemáte někdo zkušenosti s tím, že by jste pekla doma, ale měla u některé provozovny(restaurace) smlouvu s tím, že budete péct u nich a platit jim měsíční nájem kvůli hygieně.
Máte s tím některá zkušenosti?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14569
30.9.22 14:34

No to by byly ty restaurace asi nadšené z takové nabídky. Uděláš nějaký pruser a zavřou jejich provoz :P a to se vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
30.9.22 14:45

A kdy by jsi chtěla péct? Jedině po nocích. Restaurace jedou od 6-21h minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
30.9.22 14:52
@GirlsNick píše:
A kdy by jsi chtěla péct? Jedině po nocích. Restaurace jedou od 6-21h minimálně.

Ona chce ale jen papír, ze pece v restauraci, a pect přitom doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
30.9.22 14:56

Bývaly k pronajmu startovací kuchyně. Vybavené a mohla sis je pro ahmout třeba na dvě hodiny denně. Nicméně je to palba. To co píšeš ty je dost nereálné už jen proto, co je psáno výše a taky na tebe muže přijít kontrola a ty tam nebudeš. A reálné tam být? Jsk byste řešili energie, rozlišování nádobí či surovin.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
30.9.22 15:04

Tenhle průser by si vzal na krk jen mag.or restauratér :think: Jinak co bys chtěla péct? Dorty?

• Citovat
  • Upravit
8
30.9.22 15:19
@shadowbabe píše:
Tenhle průser by si vzal na krk jen mag.or restauratér :think: Jinak co bys chtěla péct? Dorty?

Pamlsky pro psy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.9.22 15:20
@jahuhudka píše:
Bývaly k pronajmu startovací kuchyně. Vybavené a mohla sis je pro ahmout třeba na dvě hodiny denně. Nicméně je to palba. To co píšeš ty je dost nereálné už jen proto, co je psáno výše a taky na tebe muže přijít kontrola a ty tam nebudeš. A reálné tam být? Jsk byste řešili energie, rozlišování nádobí či surovin.

O startovacích kuchyních slyším poprvé a určitě se na to podívam.
Reálně bych vše pekla doma, pokud by mi na to nějaká restaurace kývla.

Příspěvek upraven 30.09.22 v 15:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
30.9.22 15:21
@TimyRonn píše:
Reálně bych vše pekla doma.

Já to chápu. Ale co když přijde do tvé fiktivní provozovny kontrola z hygieny nebo veterinární?

• Citovat
  • Upravit
8
30.9.22 15:23
@jahuhudka píše:
Já to chápu. Ale co když přijde do tvé fiktivní provozovny kontrola z hygieny nebo veterinární?

Nebudu mít otevírací dobu. Pokud přijdou, měli by se v tomto případě nahlásit- to jsem slyšela od mého účetního…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
  • Citovat
  • Upravit
8
@jahuhudka píše:
@TimyRonn třeba tady https://chefstarter.cz/

Moc děkuji!! Jdu se podívat, je to super informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
30.9.22 15:24

@TimyRonn kontrola z hygieny se nehlásí postrádali by to smysl. A pracovní dobu mít musíš

• Citovat
  • Upravit
8
30.9.22 15:26
@jahuhudka píše:
@TimyRonn kontrola z hygieny se nehlásí postrádali by to smysl. A pracovní dobu mít musíš

Pokud by tam byla nahlášena jen výrobna? A vše by šlo přes e-shop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
30.9.22 15:28

A zradlo pro zvířata se muže připravovat v provozu, kde se vaří pro lidi? To silně pochybuji. Jakoze restaurace zavře, navezou tam odpad z kafilerie a pojedou až do rana, než se začne chystat denní menu :lol: to se mi úplně nezdá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat