Podnikání - pečení doma
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
podnikání-pečení doma
Dobrý den dámy,
ráda bych se Vás zeptala, jestli nemáte někdo zkušenosti s tím, že by jste pekla doma, ale měla u některé provozovny(restaurace) smlouvu s tím, že budete péct u nich a platit jim měsíční nájem kvůli hygieně.
Máte s tím některá zkušenosti?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No to by byly ty restaurace asi nadšené z takové nabídky. Uděláš nějaký pruser a zavřou jejich provoz
a to se vyplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdy by jsi chtěla péct? Jedině po nocích. Restaurace jedou od 6-21h minimálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GirlsNick píše:
A kdy by jsi chtěla péct? Jedině po nocích. Restaurace jedou od 6-21h minimálně.
Ona chce ale jen papír, ze pece v restauraci, a pect přitom doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bývaly k pronajmu startovací kuchyně. Vybavené a mohla sis je pro ahmout třeba na dvě hodiny denně. Nicméně je to palba. To co píšeš ty je dost nereálné už jen proto, co je psáno výše a taky na tebe muže přijít kontrola a ty tam nebudeš. A reálné tam být? Jsk byste řešili energie, rozlišování nádobí či surovin.
- Citovat
- Upravit
Tenhle průser by si vzal na krk jen mag.or restauratér
Jinak co bys chtěla péct? Dorty?
- Citovat
- Upravit
@shadowbabe píše:
Tenhle průser by si vzal na krk jen mag.or restauratérJinak co bys chtěla péct? Dorty?
Pamlsky pro psy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahuhudka píše:
Bývaly k pronajmu startovací kuchyně. Vybavené a mohla sis je pro ahmout třeba na dvě hodiny denně. Nicméně je to palba. To co píšeš ty je dost nereálné už jen proto, co je psáno výše a taky na tebe muže přijít kontrola a ty tam nebudeš. A reálné tam být? Jsk byste řešili energie, rozlišování nádobí či surovin.
O startovacích kuchyních slyším poprvé a určitě se na to podívam.
Reálně bych vše pekla doma, pokud by mi na to nějaká restaurace kývla.
Příspěvek upraven 30.09.22 v 15:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TimyRonn píše:
Reálně bych vše pekla doma.
Já to chápu. Ale co když přijde do tvé fiktivní provozovny kontrola z hygieny nebo veterinární?
- Citovat
- Upravit
@jahuhudka píše:
Já to chápu. Ale co když přijde do tvé fiktivní provozovny kontrola z hygieny nebo veterinární?
Nebudu mít otevírací dobu. Pokud přijdou, měli by se v tomto případě nahlásit- to jsem slyšela od mého účetního…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahuhudka píše:
@TimyRonn třeba tady https://chefstarter.cz/
Moc děkuji!! Jdu se podívat, je to super informace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TimyRonn kontrola z hygieny se nehlásí postrádali by to smysl. A pracovní dobu mít musíš
- Citovat
- Upravit
@jahuhudka píše:
@TimyRonn kontrola z hygieny se nehlásí postrádali by to smysl. A pracovní dobu mít musíš
Pokud by tam byla nahlášena jen výrobna? A vše by šlo přes e-shop?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A zradlo pro zvířata se muže připravovat v provozu, kde se vaří pro lidi? To silně pochybuji. Jakoze restaurace zavře, navezou tam odpad z kafilerie a pojedou až do rana, než se začne chystat denní menu
to se mi úplně nezdá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit