Podnikání s exekucí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.4.20 10:13

Podnikání s exekucí

Zdravím,
Jedna se o citlivé téma pro mě - proto anonym.

Bohužel jsem se vlastní chybou dostala do dluhu a mám 2 exekuce (celkem asi 100k) důvody a proč nejsou důležité. Prostě lidská hloupost.
Chodím do práce na plný úvazek a měsíčně pravidelně splacim.
Jde mi o to, že jsem v práci dost nešťastná, ale uvědomuji si, že nejsem v situaci abych mohla dát jen tak výpověď.
Začala jsem chodit k práci ještě na kurzy, a rada bych si otevřela živnost a začala podnikat na sebe k práci, abych vše co nejdříve splatila.
Mou otázkou je, zda se dá podnikat s exekucí? Mohu od klientů vzít peníze v hotovosti na doklad? (Z učtu mi vse seberou).

Děkuji moc za odpověď.
Hezky den,
A.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4523
20.4.20 11:01

Vtipné. Když chceš podnikat proto, abys mela víc peněz a dluhy dřív splacene, tak proč řešíš, že ti peníze z účtu strhávají? To je snad dobře, ne? Pokud to chceš osulit a vydělávat si bokem, tak musíš asi na černo. Podnikáním (ferovym a legalnim) to fakt. nepujde. Zákazníkům musíš dát doklad, musíš si vést účetnictví, všechno evidovat a za rok pěkně přiznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
20.4.20 11:46

Taky stím chce zase někdo vychcat… :lol: být tebou dotoho nejdu, jsi blázen.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.20 13:05

Nikdo neříká, že to chci „ochcat“.. naopak..
Ale když mi všechny platby přijdou na účet, nezbyde mi z toho vůbec nic. Splátky mám nastavené a platím je, a ráda bych je zvýšila ale potřebuji i fungovat.
Vedla bych si účetnictví, i dávala doklady. Vše tak jak má být.
Jde mi jen o to, zda je možné brát alespoň některé platby od zákazníků v hotovosti samozřejmě s dokladem.
 A.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat