Podnikání v pečení dortů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.5.15 22:20
@Anonymní píše:
Holky díky, jsem odrazená až, až. Škoda, najivně jsem si myslela, že bych řekla i sestře a zkusily to rozjet spolu. Myslela jsem si, že nejdřív bychom pekly doma, ale jak píšete, tak je to nemožné a pak by se vidělo. No už se vidí :|. Ale i tak díky.

taky jsem si to zjištovala a nešla bych do toho. Chtěla jsem ještě se 2holkama. :zed: já tedy cukrářka nejsem, ale holky jsou :-) ale když jsme si spočetly - a to fakt hodně zhruba - náklůady na provozovnu, tak jsme si řekli, radši ne.

@Izzz určitě. Potvrzuju. Ale taky je to o hubu ;)

@jipo to taky potvrzuju, já jasem ve fázi, kdy každý víkend peču 2dorty a lidi odmítám. dělám to po nocích

@lyrica miluju lidi, kteří chtějí véééélkej krááásnej dort, ale když jim spočtu cenu (250kč/kg), tak už ho nechtějí :lol: a nebo chtěj do 300kč malinkej, kterej jim nejsem schopná udělat :pocitac:

Radši anonym :kytka:

• Citovat
  • Upravit
36556
28.5.15 12:35
@Izzz píše:
Tak jak to dělají ta kvanta ženských, který pečou doma? Jakože samozřejmě na černo, ale i tak si vydělají, ne? Zakladatelko, to by ti nestačilo?

Vydělají, pokud nepřijde kontrola :jazyk: Pak dostaneš takovou pokutu, až ti vyhrknou slzy.

Asi každý má kamarádku, která „peče“. Dělá dorty pro kamarády a platí se jí na dřevo, ale nemůže si dát reklamu, inzeráty, nic. Takže na uživení to není. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.15 12:41

@Bábrdl čirou náhodou nevíš, jak je to s těma pokutama? :think: jaká výše, jak ti to dokážou :think:

• Citovat
  • Upravit
149
29.5.15 00:23
@Anonymní píše:
@Bábrdl čirou náhodou nevíš, jak je to s těma pokutama? :think: jaká výše, jak ti to dokážou :think:

Jelikož se jedná o podnikání bez ŽL u živnosti řemeslné, pokuta je do výše 100 000 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.5.15 14:42

Dobrý den milé dámy,
mám dotaz z opačného soudku..
Mám možnost otevření a zkolaudování malé kuchyně pro pečení v Praze.
Měl by někdo zájem takovou provozovnu využívat? (ať už reálně, či jen papírově?)
A jaké podmínky by pro vás byly přijatelné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat