Podnikání v pečení dortů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Problém je už to, že nejsi cukrářka. A vůbec, na ŽL to člověk skoro nemá šanci dělat, pokud nemá opravdu velké finanční prostředky na to, aby zařídil vše, co tady v té podělané republice k tomuhle potřebuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Problém bude asi to, že pakliže to budeš chtít dělat ofiko, budeš muset mít gastro prostory… Tuším, že nemůžeš podnikat ve výrobě potravin doma u sebe v kuchyni… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Známá pracuje jako bonzák pro finančák a právě takových neoficiálních cukrářek je nejvíc, na nich má největší vývar…
myslím, že musíš mít někoho kdo ti udělá aspoň garanci když nejsi vyučená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sice to nedělám, ale ost jsem o tom hledala… musíš mít provozovnu, kterou musí schválit hygiena, pak pokud nejsi vyučená, budeš potřebovat někoho, kdo nad tebou bude držet dohled a potom, je to strašná pakárna takhle ofiko, proto většina holek to dělá doma „jen tak pro radost“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych podnikat v pečení domácích dortů a různých cukrovinek z kvalitních surovin, žádné ztužené tuky atd. Vy, které takto podnikáte, byly byste tak hodné a poradily mi co vše je k tomuto podnikání potřeba a jaká na mě čekají úskalí? Musím zmínit, že nejsem vyučená cukrářka, tak nevím, jestli to není problém. Vyplatilo se vám takto podnikat? Prosím o zachování anonymu, nechci aby o tom vědělo okolí a také stále váhám, zda do toho jít.
v cesku je vsechno problem…zatimco v jinych zemich EU muzes klidne podnikat doma a slusne to rozjet, staci jedna dve kontroly jestli je tva kuchyne ok..tady? musi mit provozovnu, bez oken s umelym svetlem…a buhvi jake kravoviny…jsme sileni v tomto.
- Citovat
- Upravit
@JaneDoe píše:
Známá pracuje jako bonzák pro finančák a právě takových neoficiálních cukrářek je nejvíc, na nich má největší vývar…
moc krasna prace ![]()
- Citovat
- Upravit
@JaneDoe píše:
Co je to za pozici?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JaneDoe jak milé ![]()
Já jsem z toho taky nešťastná, že se tady nemám šanci úřadům zavděčit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Co je to za pozici?![]()
![]()
oficiálně myslím externí konzultant, přesně nevím, vždycky se chystám že se zeptám víc a vždy se to nějak zakecá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup píše:taky si rikam
Ale ne, mě fakt zajímá, co je to za pozici. ![]()
Jestli je to úřednice, která má za úkol jen tohle. Nebo jestli to dělá externě. Jak se to vůbec jmenuje atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JaneDoe píše:
oficiálně myslím externí konzultant, přesně nevím, vždycky se chystám že se zeptám víc a vždy se to nějak zakecá
Zajímací.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chtěla bych podnikat v pečení domácích dortů a různých cukrovinek z kvalitních surovin, žádné ztužené tuky atd. Vy, které takto podnikáte, byly byste tak hodné a poradily mi co vše je k tomuto podnikání potřeba a jaká na mě čekají úskalí? Musím zmínit, že nejsem vyučená cukrářka, tak nevím, jestli to není problém. Vyplatilo se vám takto podnikat? Prosím o zachování anonymu, nechci aby o tom vědělo okolí a také stále váhám, zda do toho jít.