Podnikání v pečení dortů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.5.15 14:29

Podnikání v pečení dortů

Ahoj holky, chtěla bych podnikat v pečení domácích dortů a různých cukrovinek z kvalitních surovin, žádné ztužené tuky atd. Vy, které takto podnikáte, byly byste tak hodné a poradily mi co vše je k tomuto podnikání potřeba a jaká na mě čekají úskalí? Musím zmínit, že nejsem vyučená cukrářka, tak nevím, jestli to není problém. Vyplatilo se vám takto podnikat? Prosím o zachování anonymu, nechci aby o tom vědělo okolí a také stále váhám, zda do toho jít.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
27.5.15 14:52

Problém je už to, že nejsi cukrářka. A vůbec, na ŽL to člověk skoro nemá šanci dělat, pokud nemá opravdu velké finanční prostředky na to, aby zařídil vše, co tady v té podělané republice k tomuhle potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
27.5.15 14:59

Problém bude asi to, že pakliže to budeš chtít dělat ofiko, budeš muset mít gastro prostory… Tuším, že nemůžeš podnikat ve výrobě potravin doma u sebe v kuchyni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.5.15 15:02

@Petrušačka pravda, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
27.5.15 15:07

Známá pracuje jako bonzák pro finančák a právě takových neoficiálních cukrářek je nejvíc, na nich má největší vývar…
myslím, že musíš mít někoho kdo ti udělá aspoň garanci když nejsi vyučená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.5.15 15:09

Sice to nedělám, ale ost jsem o tom hledala… musíš mít provozovnu, kterou musí schválit hygiena, pak pokud nejsi vyučená, budeš potřebovat někoho, kdo nad tebou bude držet dohled a potom, je to strašná pakárna takhle ofiko, proto většina holek to dělá doma „jen tak pro radost“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.5.15 15:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych podnikat v pečení domácích dortů a různých cukrovinek z kvalitních surovin, žádné ztužené tuky atd. Vy, které takto podnikáte, byly byste tak hodné a poradily mi co vše je k tomuto podnikání potřeba a jaká na mě čekají úskalí? Musím zmínit, že nejsem vyučená cukrářka, tak nevím, jestli to není problém. Vyplatilo se vám takto podnikat? Prosím o zachování anonymu, nechci aby o tom vědělo okolí a také stále váhám, zda do toho jít.

v cesku je vsechno problem…zatimco v jinych zemich EU muzes klidne podnikat doma a slusne to rozjet, staci jedna dve kontroly jestli je tva kuchyne ok..tady? musi mit provozovnu, bez oken s umelym svetlem…a buhvi jake kravoviny…jsme sileni v tomto.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.5.15 15:14
@JaneDoe píše:
Známá pracuje jako bonzák pro finančák a právě takových neoficiálních cukrářek je nejvíc, na nich má největší vývar…

moc krasna prace :roll:

• Citovat
  • Upravit
36556
27.5.15 15:15
@JaneDoe píše:

Co je to za pozici? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@Bábrdl píše:
:roll: taky si rikam :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
41882

@JaneDoe jak milé :mrgreen:

Já jsem z toho taky nešťastná, že se tady nemám šanci úřadům zavděčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.5.15 15:16

To to tak, že doma takhle podnikat v podstatě nemůžeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
27.5.15 15:16
@Bábrdl píše:

oficiálně myslím externí konzultant, přesně nevím, vždycky se chystám že se zeptám víc a vždy se to nějak zakecá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.5.15 15:17
@KackaDoup píše: :roll: taky si rikam :mrgreen:

Ale ne, mě fakt zajímá, co je to za pozici. :lol:
Jestli je to úřednice, která má za úkol jen tohle. Nebo jestli to dělá externě. Jak se to vůbec jmenuje atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.5.15 15:18
@JaneDoe píše:
oficiálně myslím externí konzultant, přesně nevím, vždycky se chystám že se zeptám víc a vždy se to nějak zakecá :mrgreen:

Zajímací. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat