Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, menime pro dite autosedacku a nemuzu nikde najit nejakou jinou podnozku do auta nez KneeGuard. 1800,– za kus plastu mi prijde hardcore kdyz sedacka stoji 3 tis. Jak mate toto resene? Doted mel sedacku s fixacni nohou, takze tam nic dat neslo.
@hospodki Nijak, když si chtely deti nohy oprit, tak je daly na kraj sedadla.
@j.a.n.i1 to ja prave nechci (to dela ted ze okopava pred ni sedacku), mame tam sice ochranu sedacky, ale mit na delsich cestach 3-4 hodiny nohy ve vzduchu nebo je kroutit pod sebe mi neprijde komfortni ani zdrave, tak hledam variantu. Kdyz je opira o predni, tak je to jak palubovka, si akorat ty nohy pri bouracce zlomi. Jeste jsem nasla nejake Recaro, ale to me teda uz od pohledu nepresvedcilo
Ja tam strcim tasku s vecmi, na to treba jeste deku a deti si na to polozi nohy:-) 1800 bych za to fakt nedala ![]()
@hospodki Ne o predni, maji je na zadni, jakoby pred sedackou, ci jak to popsat, sedacka nam nedosahuje konce sedadla. A jinak tedy cestou na tabor tam maji plastovou krabici (sedi tam ty menší z Lidlu), ale to neni z duvodu pohodli, ale ze se jinak nevejdeme do auta, jinak tam s ohledem na riziko pri bouracce nevozim nic.
Našim dětem nohy prostě visí, to něčemu vadí? Když chci, aby neokopaly sedačku před sebou, sundám boty.
@llida no prave taky se mi nechce. @j.a.n.i1 prave taky nechci jen nějakou krabici, to je nebezpečný. Ty videa s obyčejnou petkou mi stačí. Malej má teď sedačku s nohou a základnou a tam jsou tak 2 Cm sotva na paty. Uvidím jam to bude až bude mít tu jinou. @Platanka sedni si na 4 hodiny aby jsi měla visící nohy ve vzduchu, za me strašně nepohodlné. Pak kroutí nohy kam se da. Prave vidím jak nevi co s nima tak bych to chtěla nějak poresit
Myslím, že nic než Kneeguard neseženeš. A ceny bych se tak moc nebála, přece jen, má to homologaci, je to na rozdíl od nějakých podnožek na zemi bezpečná varianta. Můžeš koupit z druhé ruky a pak ještě dobře prodáš.
@SlečnaDahlia ono je to tak nove ze na bazaru se to ještě neprodava