Podobné jako ešus - kde sehnat?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
93
31.1.11 15:30

podobné jako ešus

Ahoj všichni, prosím o radu, manžel má už spoustu let nádobí podobné ešusu,ale víko se na spodní část nasadí,kolem,se nasadí takový pásek z umělé hmoty a utáhne se to sponou,chtěla bych mu pořídit nový,ale nikde nemůžu najít,nevíte, někdo ,jak se to jmenuje? Děkuju, Rendulinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10952
31.1.11 16:49

Jak se to jmenuje netuším,ale možná bys pořídila v nějakém army shopu,dost jsem tam nakupovala když děti chodili do skauta.Tam mají takovýhle všelijaký věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
31.1.11 16:51

děkuju zkusím se podívat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.1.11 17:37

Taky mě napadl army shop - nebo prodejna outdoorového vybavení. To, máte doma, existuje i v celonerezovém provedení, bez té plastové objímky (ale není to těsné). Je k tomu „ručka“ s klešťovým úchopem, takže se to dá použít jako ešus na vařiči nebo na ohništi. Cena od čtyř stovek nahoru - podle výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
31.1.11 17:48

Děkuji , :-) koukala jsem v army shopech,ale nenašla,manžel si v tom nosí do práce polívku,je to dobrý v tom,že z toho nic nevyteče,ať se mu to v tašce převrací,jak chce,takže bych to potřebovala vodotěsný, zkusím,se ještě podívat, má to už spoustu let, třeba se to už ani nedá koupit uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný