Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všichni, prosím o radu, manžel má už spoustu let nádobí podobné ešusu,ale víko se na spodní část nasadí,kolem,se nasadí takový pásek z umělé hmoty a utáhne se to sponou,chtěla bych mu pořídit nový,ale nikde nemůžu najít,nevíte, někdo ,jak se to jmenuje? Děkuju, Rendulinka
Jak se to jmenuje netuším,ale možná bys pořídila v nějakém army shopu,dost jsem tam nakupovala když děti chodili do skauta.Tam mají takovýhle všelijaký věci…
Taky mě napadl army shop - nebo prodejna outdoorového vybavení. To, máte doma, existuje i v celonerezovém provedení, bez té plastové objímky (ale není to těsné). Je k tomu „ručka“ s klešťovým úchopem, takže se to dá použít jako ešus na vařiči nebo na ohništi. Cena od čtyř stovek nahoru - podle výrobce.
Děkuji ,
koukala jsem v army shopech,ale nenašla,manžel si v tom nosí do práce polívku,je to dobrý v tom,že z toho nic nevyteče,ať se mu to v tašce převrací,jak chce,takže bych to potřebovala vodotěsný, zkusím,se ještě podívat, má to už spoustu let, třeba se to už ani nedá koupit uvidím