Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A nemá to souvislost s nějakým stresem, netrápí tě něco? Já vždycky lehnu, když mám nervy. Jinak obecně se mi imunita hodně zlepšila, když jsem začala cvičit. A taky jsem před lety přestala kouřit, do té doby jsem často marodila s respiračními onemocněními.
Právě taky cvičím, baví mě to, ale to co mě poslední dobou potkává mám hodně pomlky. Teď jsme začala tento týden po dlouhé době a zase toto…
Je fakt že malý má hodně špatný spánek tedkom a horší období tak je to teď náročnější takže možná to na to má vliv, máš pravdu
Jak jsi psala, zlepšit spánek, míň stresu. Pak mě třeba pomáhá brát imunoglukan v té akutní dávce. Zinek a vitamín c.
Ale pokud už toho máš delší dobu hodně a jsi přepracovaná tak ti tělo prostě říká, že máš vypnout.
Dobrý den, také jsem byl často nemocný, unavený a bez energie. Pokud chce někdo doporučit co mi velmi pomohlo a stále pomáhá, napište zprávu. Hezký den
Nech si nabrat D. Jestli nemáš k horní hranici normy, začni doplňovat. (Chodit na slunce nepomůže). K tomu C a zinek a nějaký wobenzym.
Dobry den,
Moc bych vás chtěla poprosit jestly někdo z vás má podobnou zkušenost a co mu pomáhá na svou imunitu v této době.
Já jsme snad nikdy nebyla nemocná neustále jako teď. V posledním měsíci jsem přešla z infekce horních cest co jsem brala antibiotika hned na covid. Od syna jsem před tím chytla rotaviry.
Vím úplně že základ je strava, spánek / který mě chybí/, pohyb a být venku ale mě to opravdu cosi nepomáhá a to je zima před námi. Teď zase mám bolest při polykání v krku a celá se potim. Potřebuji fungovat, malý má 2,5. Je něco,, zázračného,, co vám pomohlo, dopomohlo…