Covid nebo viróza?

Anonymní
24.8.22 17:11

Covid nebo viróza?

Ahoj, chtěla bych poprosit jestli někdo nemá podobný problém. Za dva dny máme letět pryč a je vyžadován test při priletu a mě teď jak naschvál buď skolila nějaká střevní viróza nebo Covid…..

Má teď někdo podobný problém? Pocit na zvraceni, zimnice, unavenost, střevní potíže. PCR jsem měla dnes negativni, samozřejmě blázním, nechci byt v cizí zemi v nějaké karanténě.

Jsou vůbec teď virozy? Nebo radši dovolenou odložit? ….Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22926
24.8.22 17:15

Mě nebylo dobré minulý týden, nějaká střevní viróza typuju..ale to ti nikdo neřekne co se z toho vyklube..já bych letěla, ale musíš vědět ty jak ti je..a kam letis, že chtějí test?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
24.8.22 17:16

Teď spíš frčí zas covid, alespoň v mojí sociální bublině ho teď chytli snad všichni včetně mě. Ale podle příznaků těžko soudit, každý to má úplně jinak. Počkala bych a třeba pozítří si udělala další test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.8.22 17:18

Pokud máš negativní PCR, tak to je něco jiného než covid a ten negativní test jim předložíš, takže tě do karantény nevezmou.

Nasadila bych hladovku, carbosorb metodou uhelná sluj, tedy několik tablet alespoň 3-4 krát denně hodně pít, jíst maximálně rýži, suchary či dušenou mrkev a doufat, že je to ta jedno či dvoudenní střevní viroza, že v den odletu už ti bude jen trošku šoufl.

Jo a kup si hylak a až přestaneš užívat carosorb, tak začni užívat hylak a to i během dovolené. Zejména pokud to je nějaká exotičtější destinace, kde se cizí mikrobvé na tvůj jitření střevní mikrobiom mocinky těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
24.8.22 17:38

No hodně teď řadí covid. Jedná dcera ho dostala minulý týden a druhá mezitím byla na táboře, tak jsem myslela že se jí to aspoň vyhne a ona se dnes vrátila horečka a pozitivní test. 😣 😣 😣 A v práci taky kolegyně mají. Což nevylučuje že to nemůže být viroza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.22 17:48

Díky moc, Hylak pomohl a černé uhli - jen ta zimnice. Zkusím si ještě zitra skočit na PCR - a kdyby to bylo pozitivni, tak to zkusíme posunout.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
24.8.22 18:19
@Anonymní píše:
Díky moc, Hylak pomohl a černé uhli - jen ta zimnice. Zkusím si ještě zitra skočit na PCR - a kdyby to bylo pozitivni, tak to zkusíme posunout.

dyť si psala, že dneska byl negativní, tím že máš rozjeté příznaky, tak tak to covid nebude.

Pokud sis dělala antigen a byl negativní, tak teoreticky může být falešně negativní, ale spíš ne.

Jo a teda hylak užívej až po té co přestaneš užívat černé uhlí, protože jasi uhlí na sebe naváže ty mikroby z Hylaku :-D

Na zimnici paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.22 18:26

Ou - ne byl to PCR, ale jistota je jistota udelam si ještě jeden 😁

• dobře díky moc za radu. :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
3863
24.8.22 18:44
@Ou píše:
dyť si psala, že dneska byl negativní, tím že máš rozjeté příznaky, tak tak to covid nebude.

Pokud sis dělala antigen a byl negativní, tak teoreticky může být falešně negativní, ale spíš ne.

Jo a teda hylak užívej až po té co přestaneš užívat černé uhlí, protože jasi uhlí na sebe naváže ty mikroby z Hylaku :-D

Na zimnici paralen.

Tim bych si nebyla tak jista. Ja s dcerou byla v breznu pozitivni, manzel ac mel priznaky, tak negativni za 2 dny uz byl ofiko pozitivni. To uz zadne priznaky nemel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí