Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mě nebylo dobré minulý týden, nějaká střevní viróza typuju..ale to ti nikdo neřekne co se z toho vyklube..já bych letěla, ale musíš vědět ty jak ti je..a kam letis, že chtějí test?? ![]()
Teď spíš frčí zas covid, alespoň v mojí sociální bublině ho teď chytli snad všichni včetně mě. Ale podle příznaků těžko soudit, každý to má úplně jinak. Počkala bych a třeba pozítří si udělala další test.
Pokud máš negativní PCR, tak to je něco jiného než covid a ten negativní test jim předložíš, takže tě do karantény nevezmou.
Nasadila bych hladovku, carbosorb metodou uhelná sluj, tedy několik tablet alespoň 3-4 krát denně hodně pít, jíst maximálně rýži, suchary či dušenou mrkev a doufat, že je to ta jedno či dvoudenní střevní viroza, že v den odletu už ti bude jen trošku šoufl.
Jo a kup si hylak a až přestaneš užívat carosorb, tak začni užívat hylak a to i během dovolené. Zejména pokud to je nějaká exotičtější destinace, kde se cizí mikrobvé na tvůj jitření střevní mikrobiom mocinky těší.
No hodně teď řadí covid. Jedná dcera ho dostala minulý týden a druhá mezitím byla na táboře, tak jsem myslela že se jí to aspoň vyhne a ona se dnes vrátila horečka a pozitivní test. 😣 😣 😣 A v práci taky kolegyně mají. Což nevylučuje že to nemůže být viroza..
Díky moc, Hylak pomohl a černé uhli - jen ta zimnice. Zkusím si ještě zitra skočit na PCR - a kdyby to bylo pozitivni, tak to zkusíme posunout.
@Anonymní píše:
Díky moc, Hylak pomohl a černé uhli - jen ta zimnice. Zkusím si ještě zitra skočit na PCR - a kdyby to bylo pozitivni, tak to zkusíme posunout.
dyť si psala, že dneska byl negativní, tím že máš rozjeté příznaky, tak tak to covid nebude.
Pokud sis dělala antigen a byl negativní, tak teoreticky může být falešně negativní, ale spíš ne.
Jo a teda hylak užívej až po té co přestaneš užívat černé uhlí, protože jasi uhlí na sebe naváže ty mikroby z Hylaku ![]()
Na zimnici paralen.
Ou - ne byl to PCR, ale jistota je jistota udelam si ještě jeden 😁
@Ou píše:
dyť si psala, že dneska byl negativní, tím že máš rozjeté příznaky, tak tak to covid nebude.Pokud sis dělala antigen a byl negativní, tak teoreticky může být falešně negativní, ale spíš ne.
Jo a teda hylak užívej až po té co přestaneš užívat černé uhlí, protože jasi uhlí na sebe naváže ty mikroby z Hylaku
Na zimnici paralen.
Tim bych si nebyla tak jista. Ja s dcerou byla v breznu pozitivni, manzel ac mel priznaky, tak negativni za 2 dny uz byl ofiko pozitivni. To uz zadne priznaky nemel
Ahoj, chtěla bych poprosit jestli někdo nemá podobný problém. Za dva dny máme letět pryč a je vyžadován test při priletu a mě teď jak naschvál buď skolila nějaká střevní viróza nebo Covid…..
Má teď někdo podobný problém? Pocit na zvraceni, zimnice, unavenost, střevní potíže. PCR jsem měla dnes negativni, samozřejmě blázním, nechci byt v cizí zemi v nějaké karanténě.
Jsou vůbec teď virozy? Nebo radši dovolenou odložit? ….Díky moc.