Podpora imunity ve školce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1671
17.12.18 16:13
@maminka.adela píše:
Dobrý den, od té doby co moje Anička chodí do školky začala marodit. Kolikrát je nemocná i 2× do měsíce. Máte vyzkoušené nějaké přípravky na podporu imunity?

Dobra tema to me taky zajima nas ceka skolka v zari. Rikas 2× do mesice. Sakra :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5598
17.12.18 16:18

Já dávám dětem každý den Můllerův sirup s echinaceou a musím říct, že super. Rýmu neměly ani jednou a kašel jednou a trval 3 dny. Takže za mě super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
17.12.18 16:18

Berem cela rodina LR Aloe Vera drinking gel peach a pri naznacich nachlazeni LR colostrum v kapslich. Dcera nastoupila do skolky v zari 2017, od druheho dne i spi a poprve marodila minuly tyden (prosinec 2018). Jak by to vypadalo bez podpurne lecby, tezko odhadovat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
17.12.18 16:31

Ja dávám glukanek. Nemocné jsou holky minimálně. Kamarádka dávala už vsechno-kolostum, aloe, echinaceu, glukanek, vitamíny, hlivu… Proste všechno a děcka jsou nemocne cca 2× do měsíce už 3.rok. Je to o celkové imunite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
17.12.18 16:31

Podle mě má někdo štěstí a někdo ne a preparáty s tím moc neudělají. Syn chodí letos druhým rokem do školky a jedeme v módu týden ve školce a týden (až dva) doma a libuju si, že už to je zlaté. Zkoušela jsem všechno možné i nemožné - colostrum, imunoglukan, rybí tuk, probiotika, změnu jídelníčku, různé čaje, kapky… Ale asi nejvíc se mi osvědčila kombinace colostrum, rybí tuk a probiotika.
Když začal chodit první, tak jsem musela kvůli nemocem na zimu stáhnout (nemoci mladšího). Starší bez podpůrných preparátů od prvního roku měl 2× angínu, neštovice a pár dvoudenních viróz. Občas rýma a kašel - zůstal doma, ale ostatní děti s tím u nás chodí běžně.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
17.12.18 16:39

Po 2 letech zkouseni vseho moznyho, jsme zakotvily na mycobaby dracim sirupu. A tcm herbs davam v zacatku nachlazeni, a zatim to zustava jen u lehky rymy a kasle. A hlavne. Od rijna denne inhaluji a je to znat. Od te doby nebyly nemocny.

• Citovat
  • Upravit
1086
17.12.18 16:41

Vyzkoušela jsem toho hodně, ale jak tady bylo napsáno - záleží na celkové imunitě-někdo to dá, někdo si tím musí projít se vším všudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
17.12.18 16:57

@Verun83 a co inhaluj? Vincentky, nebo neco přidává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
17.12.18 16:58
@BaMaK píše:
@Verun83 a co inhaluj? Vincentky, nebo neco přidává?

Jen vincentku

• Citovat
  • Upravit
3355
17.12.18 17:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.12.18 17:04

Dávám vitamíny, cpu do něj ovoce a stejně byl už několikrát nemocný od září (ne antibiotika), rýma a kašel, jeden den horečka. Jedné kolegyně děti moc nemarodily, ta druhá byla pořád s dětmi na OČR. Syn nesnáší sirupy, vzal na milost cucavé vitamíny. Takže nic extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
17.12.18 17:44

@Celina a pak to dál pokračuje ve škole. Tam to je horší o to, že si rodiče řeknou, že když bude dítě ve škole, nebudou to muset dohánět doma. Bohužel většina lidí musí do práce, tak to asi nemá řešení.

• Citovat
  • Upravit
1212
17.12.18 22:06

Já chytře šla do lékárny, že nutně potřebuji pro syna něco na imunitu a lekarnice asi tak 50 - 60let se na mě koukla a říká, asi bych vám to neměla říkat, ale kupte mu raději kilo pomerančů, než todle, dětské tělo si nejvíc vezme z přirozeně se vyskytujících vitamínů a tydle doplňky většinou tělem jen projdou a vždy záleží na odolnosti daného dítěte, někdo bude marodit a může mít léky za tisíce… Tak jsem řekla nurofen a panadol a sla domu a každý den dostava pomeranč, mandarinku, banán atd, zatím drží, ale nechodí do školky, teď táta doma chrchla a já prožívám stres zda nás sejme na vánoce laryngitida nebo ne… Jak řekla lekarnice záleží na jedinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.12.18 00:52

@maminka.adela
Ahoj Adel ja teda muzu doporucit jedine Sanimun sirup,doporucila mi ho ma pediatricka a nemuzu si ho vynachvalit pusobi to jak na imunitu,tak i na alergicke reakce coz je za me super vec 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.12.18 00:57

Ahoj Holky 😊imunita u deti je vecne tema a buhuzel je pravda,ze nektere deti jsou nemocna dvakrat i trikrat do mesice 😏muj syn bere Sanimun sirup a nemohu si ho vynachvalit pomaha jak na imunitu,tak i na kozni problemy.Muzu jen doporucit😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí