Podpora plodnosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.9.24 17:06

Podpora plodnosti

Ahojky, vím že už tu nějaké diskuze jsou, ale ne moc aktualní a doba jde do předu.
Chtěla jsem se zeptat na typy ohledně podpory plodnosti co u vás zafungovalo? Zkoušíme už 2 roky a stále se nedaří😢. Testy v pořádku, oba užíváme macu, já kys. Listovou a kontryhelové čaje.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2564
26.9.24 17:19

My se snažíme 5 let, máme za sebou i několik nevydařených ivf. Z bylinek mi nepomohlo nic, spíš jsem si cyklus ještě rozházela. Přešla jsem na hromadu vitamínů podle knihy It starts with the Egg - z toho mi asi nejvíc pomohl nosifol, ubiquinol, aswagandha, NAC, D - ale musíš to přizpůsobit sobě, v knize je to dobře vysvětlené.
Ale asi největší pokrok vidím teď po půl roce akupunktury, TČM (tradiční čínské medicíny na míru) a gynekofyzioterapie s doporučenou sestavou hormonální jógy. Do té doby jsem se nemohla zbavit akné, ovulaci měla až klidně 25 den cyklu a embrya se nám zastavovali ve vývoji. A teda přišla jsem si na hypofunkci štítné žlázy, takže i změna jídelníčku a vyřazení všech prozánětlivých potravin.
Teď už to konečně vypadá u 3.ivf nadějně.
A už jste byli v CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22835
26.9.24 17:55

Manželovi byl doporučen vitamin E, co ho nasadil, spermiogram se trochu zlepšil a povedlo se iui, možná náhoda, možna ne.. :nevim:
Jinak já užívala kys. listovou a gs mamavit.

Ještě koukni tady na podporu otěhotnění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3695
27.9.24 06:44

Testy v pořádku znamená co? Jake testy a kým provedené? Kolik vam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
27.9.24 16:38

Celkem fajn je i inofolic, zacala jsem po nem citit ovulaci, ale ze by on byl ten co zpusobil tehotenstvi to nevim…taky jsme se o dite snazili 2 roky, jinak jsem po 3ti tehotna a u vsech tehotenstvi sem byla v lutealni fazi cyklu nemocna…cetla jsem, ze to pak jde lip, pac telo bojuje s rymickou a nezvladne z tela vyhnat vcas druheho „vetrelce“. Takze za me nejvic pomaha ryma 😂 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.9.24 17:22

Určitě bych zkusila nizkosacharidovou a protizanetlivou stravu. Tělo se pak da více do pohybu. Nicméně chtělo by to samozřejmě idealne u obou partnerů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
29.9.24 19:57

Čaj báby radnické. V ten cyklus, kdy jsem ho pila, jsem otěhotněla - za půl roku ho vyzkoušela kamarádka co se snažila rok, v ten daný cyklus taky otěhotněla. Můžeš zkusit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
30.9.24 08:49

Mám PCOS a jako jeden z příznaků-akné :roll:. Otěhotněla jsem vždy jen s clostillbegytem (mám jedno dítě, jinak SP, biochemko). Chtěla jsem řešit to akné, tak jsem si na nej nasadila Macu peruánskou. No to bylo překvapeni, když jsem měla za 2 měsíce pozitivní test :mrgreen:. Takže za mě určitě to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.10.24 18:03

Úplně chápu, ikdyž sama zatím se o miminko nesnažím, ale moje kámoška přísahala na pravidelné cvičení a meditace na snížení stresu 💖. Ty ručně psaný deníky pln pozitivních vět a afirmací taky dělaly zázraky! Zvaž potiš toho i lifestyle koučink, někdy je jen dobrý o všem promluvit 😘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.24 20:40

Holky nevěřila jsem tomu, ale opravdu je to v hlavě.
My s partnerem rok snažení, nic. Oba dva jsme začali brát vitamíny na plodnost myslím od Very. Vyhozené tisíce.
Potom jsme odjeli na dovolenou kde jsme začali plánovat svatbu, v tu chvíli jsem řekla, že s dítětem počkáme po svatbě abych nebyla těhotná nevěsta. Pozor jsme si nedávali, ale v hlavě jsem najednou měla, že teď teda nechci. A buch další menstruace už nepřišla a potvrdilo se těhotenství, které si teď užívám.
Moje mamka byť to měla náročnější a musela i na umělé oplodnění, které se podařilo taky až poněkolikáté pořád tvrdí, že ji pomohlo až změnila prostředí a odjeli s otcem pryč…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky