Maminky se 2 a víc klukama

264
25.9.24 18:48

Maminky se 2 a víc klukama

Maminky kterym nevyšlo mít holčičku jen chlapce nemrzelo Vás to? Mám kolem sebe kamarádky které to mrzí i když děti milují pořád je to mrzí :think: jak je to u Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32921
25.9.24 18:50

Mám tři a nemrzi mě to. Trošku zaskočená jsem byla při zjištění pohlaví druhého. Ale to brzy přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.24 18:56
@Jaja1112 píše: Více

Vůbec. Jsem šťastná, že budou kluci blbnout spolu a ja nemusím řešit sponečky a panenky.

• Citovat
  • Upravit
6381
25.9.24 18:59

Mám dva kluky a mrzí mě to. Dcera mi chybí, závidím těm, kdo ji má.
Chybí mi doma ta ženská energie, ta parťačka, obdivovatelka, které bych mohla předat životní hodnoty. Kluci nemají za životní vzor mámy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
25.9.24 19:14

@Dollorres zkusíš to do třetice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
25.9.24 19:22

Mam dva a nemrzi ani nahodou :lol: Naopak jsem si prala byt klucici mama (ale za holku bych byla samozrejme take rada, chapeme se), klucici a muzsky svet je mi daleko blizsi nez ten holcici ;) a tak nejak jsem si od zacatku u obou byla dost jista, ze to bude kluk :mrgreen: mam rada jejich energii, akcnost, pohyb..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
25.9.24 19:27
@Jaja1112 píše: Více

Ne, nezkusím. Je mi 48 let. Mám po přechodu a už ani nemám zmražená embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24898
25.9.24 19:31

A já od 18 chtěla kluka…
mám dvojčata holky ;)
kluci milují mamky a nemívají obvykle takový vzdor proti ní v pubertě jako dívky..

na stará kolena jsem ho „vyvdala“, má tedy medvědí rozměry již, ale kluka tak nějak konečně mám :mrgreen:
projevuje se to zatím prakticky především na stavu mrazáku a velikosti hrnců, které jsem musela vytáhout :mrgreen:

hele, já myslím, že netřeba smutnit, nikdo nemůže mít všechno

moje super-pohádková babi měla jen jedináčka tátu, nemohla víc, strašně toužila po dceři, celý život… myslela, že to bude snacha.. tak to extrémně neklaplo :(
ale byla jsem to nakonec já.. a celý život byla ona pro mne citově maminka a já byla její holčička :srdce: dala mi vše, co matka ne, lásku, zájem, čas, jídlo…
osud si cestičky najde… ;) :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
25.9.24 19:34

Nemrzí mě to vůbec, ani mě nenapadlo, že by mělo/mohlo :mrgreen: Kluci jsou fantastický, neměnila bych, ani kdybych mohla. Oba se o mě moc hezky starají, nepociťuju, že by mi cokoli chybělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
25.9.24 19:37

@Dollorres no moje ségra má tři kluky a vždy si přála moc dceru, nejatarší syn ji to vynahrazuje tím že má ségra vnučku a často ji hlídá tak aspoň se povedla vnučka stejně to může se stát i u tebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56156
25.9.24 19:38

Ne. Se syny si rozumíme, máme hezký vztah, jsou šikovní, takže se člověk nemá rouhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24338
25.9.24 19:39

Já mám tři kluky :srdce: víc dětí už mít nemůžu a ani teda už nechci. Jako malá jsem asi měla spíš představu, že budu mít holky. Spíš to bylo tím, že mám dvě sestry. U druhého syna jsem asi při zjištění pohlaví chvíli zaražená byla, ale pak už jsem se těšila, že budou kluci parťáci. A jak jsem si to vysnila, tak tak to je. U třetího jsem si už opravdu přála znovu kluka. Kluci jsou skvělý. Mě ta holka nechybí. Jo jako bavilo by mě asi to nakupování růžového oblečení, ale to by bylo tak vše. Klučičí svět mu přijde zajímavější. I ty jejich zájmy mě baví víc. Když bych si představila čtvrté dítě, tak je to zas kluk. Fakt jsem ráda, že je mám. ;) teď je jen dobře vychovat, aby se k nám vždy rádi vraceli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24898
25.9.24 19:40

@Jaja1112 anooo, jsem ta vnučka :srdce:
jak říkám, osud umí být i vlídný, když si to zasloužíme… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24898
25.9.24 19:41
@anavi13 píše: Více
:hug: krásné…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
25.9.24 19:45

Mám tři kluky a všem vehementně tvrdím, že budu mít potom zase jen samé vnučky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí