Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky kterym nevyšlo mít holčičku jen chlapce nemrzelo Vás to? Mám kolem sebe kamarádky které to mrzí i když děti milují pořád je to mrzí
jak je to u Vás?
Mám tři a nemrzi mě to. Trošku zaskočená jsem byla při zjištění pohlaví druhého. Ale to brzy přešlo.
@Jaja1112 píše: Více
Vůbec. Jsem šťastná, že budou kluci blbnout spolu a ja nemusím řešit sponečky a panenky.
Mám dva kluky a mrzí mě to. Dcera mi chybí, závidím těm, kdo ji má.
Chybí mi doma ta ženská energie, ta parťačka, obdivovatelka, které bych mohla předat životní hodnoty. Kluci nemají za životní vzor mámy.
Mam dva a nemrzi ani nahodou
Naopak jsem si prala byt klucici mama (ale za holku bych byla samozrejme take rada, chapeme se), klucici a muzsky svet je mi daleko blizsi nez ten holcici
a tak nejak jsem si od zacatku u obou byla dost jista, ze to bude kluk
mam rada jejich energii, akcnost, pohyb..
@Jaja1112 píše: Více
Ne, nezkusím. Je mi 48 let. Mám po přechodu a už ani nemám zmražená embrya.
A já od 18 chtěla kluka…
mám dvojčata holky ![]()
kluci milují mamky a nemívají obvykle takový vzdor proti ní v pubertě jako dívky..
na stará kolena jsem ho „vyvdala“, má tedy medvědí rozměry již, ale kluka tak nějak konečně mám ![]()
projevuje se to zatím prakticky především na stavu mrazáku a velikosti hrnců, které jsem musela vytáhout ![]()
hele, já myslím, že netřeba smutnit, nikdo nemůže mít všechno
moje super-pohádková babi měla jen jedináčka tátu, nemohla víc, strašně toužila po dceři, celý život… myslela, že to bude snacha.. tak to extrémně neklaplo ![]()
ale byla jsem to nakonec já.. a celý život byla ona pro mne citově maminka a já byla její holčička
dala mi vše, co matka ne, lásku, zájem, čas, jídlo…
osud si cestičky najde…
![]()
Nemrzí mě to vůbec, ani mě nenapadlo, že by mělo/mohlo
Kluci jsou fantastický, neměnila bych, ani kdybych mohla. Oba se o mě moc hezky starají, nepociťuju, že by mi cokoli chybělo ![]()
@Dollorres no moje ségra má tři kluky a vždy si přála moc dceru, nejatarší syn ji to vynahrazuje tím že má ségra vnučku a často ji hlídá tak aspoň se povedla vnučka stejně to může se stát i u tebe ![]()
Ne. Se syny si rozumíme, máme hezký vztah, jsou šikovní, takže se člověk nemá rouhat.
Já mám tři kluky
víc dětí už mít nemůžu a ani teda už nechci. Jako malá jsem asi měla spíš představu, že budu mít holky. Spíš to bylo tím, že mám dvě sestry. U druhého syna jsem asi při zjištění pohlaví chvíli zaražená byla, ale pak už jsem se těšila, že budou kluci parťáci. A jak jsem si to vysnila, tak tak to je. U třetího jsem si už opravdu přála znovu kluka. Kluci jsou skvělý. Mě ta holka nechybí. Jo jako bavilo by mě asi to nakupování růžového oblečení, ale to by bylo tak vše. Klučičí svět mu přijde zajímavější. I ty jejich zájmy mě baví víc. Když bych si představila čtvrté dítě, tak je to zas kluk. Fakt jsem ráda, že je mám.
teď je jen dobře vychovat, aby se k nám vždy rádi vraceli.
@Jaja1112 anooo, jsem ta vnučka ![]()
jak říkám, osud umí být i vlídný, když si to zasloužíme… ![]()
Mám tři kluky a všem vehementně tvrdím, že budu mít potom zase jen samé vnučky ![]()