Podpora při rozvodu?

Anonymní
11.6.20 13:11

Podpora při rozvodu?

Ahoj holky,

tak se zdá, že u mě dojde k rozvodu, je to pro mě takové hodně zvláštní a tak, neb jsem se strašně dlouho odhodlávala k tomuto kroku.
Napadlo mě, zda nás tady není takových víc, že bychom mohly mít třeba nějakou uzavřenou skupinu, kde bychom se při téhle životní situaci nějak tak všechny vzájemně podporovaly.

U mě teda moc nevěřím, že rozvod bude probíhat klidně a rozumně, sice jsme s manželem od sebe už hodně dlouho, ale nějak tak mám pocit, že právě tohle definitvní rozseknutí vztahu bude pro něj prostorem pro pěkné znepříjemňování mého života.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kettlery
11.6.20 14:00

Uzavřená skupina je dobrý nápad. Já mám v úterý soud o syna, ale my jsem na všem dohodnutí a vycházíme dobře, takže je to jen formalita.

Přesto je to psychicky náročné rozhodnutí (které jsem udělala já) a není od věci se navzájem podpořit. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.20 14:27

Kettlery - moc držím palce, já bych také nevěřila, jaký nápor na psychiku to je. Tak můžeme vyčkat třeba do neděle, zda se ještě další holky tady ozvou a poté mít uzavřenou skupinu.
Je moc fajn, pokud jste se s manželem byli schopni dohodnout, u mas je tohle vsechno zatím před námi. Drz se :hug:

• Citovat
  • Upravit
Kettlery
12.6.20 21:59

Díky, domluvíme se tedy v neděli a uvidíme. 😀

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.20 14:45

Hoky, máte tedy nějakou skupinku? Ráda bych se přidala, taky mě to čeká

• Citovat
  • Upravit
1961
31.7.20 09:29

Ahoj anonymni,

skupinku nakonec nemame, ale jestli chceš moc ráda si s tebou pisnu pres SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 11:15

@sofie_13579 díky, je to škoda, skupinka by se hodila :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat