Podpora v nezaměstanosti

Anonymní
2.2.12 09:59

podpora v nezaměstanosti

Ahoj holky, chtěla jsem Vás poprosit , zda máte nějaké zkušenosti.
Skončila mi po 5 měsících podpora v nezaměstanosti a zajímalo by mne, zda mi bude chodit alespoň nějaká sociální dávka, či nikoliv.
Popř. zda si musím někde zažádat.

Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
bamba
2.2.12 10:01

Musíš si zažádat na sociálce,ale jestli nežiješ sama,tak ti nic nedají.

• Citovat
  • Upravit
emerka
2.2.12 11:06

jj, přesně tak, co si nevyběháš, to nemáš…ale dneska jsou ty pravidla nastavený tak, že většinou stejně nic nedají

• Citovat
  • Upravit
anonymjka
21.3.13 11:25

Holky kdy chodi podpora? tenhle mesic mam mit prvni a jeste nic teplice

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.13 11:32
@anonymjka píše:
Holky kdy chodi podpora? tenhle mesic mam mit prvni a jeste nic teplice

A už ti od nich přišel dopis? Já čekám už od ledna a nic :roll:

• Citovat
  • Upravit
anonymjka
21.3.13 11:43

Ja jsem byla necely mesic od 1.3.uz opet chodim do prace uz prisel dopis i o ukonceni evidence i ten s pdporou

• Citovat
  • Upravit
632
2.10.13 09:43

podpora v nezam...Domažlice

Pobírá někdo z vás podporu v nezam…na Domažlicku? jak dlouho trvá než přijde rozhodnutí?? a kolikátého chodí peníze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
2.10.13 09:48

@ivuss platby se už dělají celorepublikově, je jeden výplatní termín a jedno výplatní místo, ale s tím výplatním termínem je to individální, můžou tě vyplatit i kdykoliv během měsíce, když např. čekají ještě na doložení nějakého tvého dokladu a nestihne se to do termínu plateb, tak po doložení dokladu tě klidně vyplatí i v jiný den, pak je trošku problém v tom jednotném výplatním místu. Představ si obrovský trychtýř, kde se postupně přidávají platby sociálních dávek z celé ČR a jakmile se ta tvoje dostane dolů, tak se ti pošle, a proto je to individuální - bohužel, tohle je výmysl Drábkovy vlády.
A jinak s tím rozhodnutím je to tak, že např. v našem kraji se přebírá osobně na ÚP a neposílá se, nevím, jak je to u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat