Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anonymní píše:
@Trojlístek nene, tam jsou celokrajkové (jako vpředu)
Aha, tak podprsenku. Tak jak to je, ale s tím zapínáním ve předu. Vše ostatní bude vypadat lacině.
Příspěvek upraven 24.08.21 v 18:39
@Anonymní píše:
@Kriss Tina takhle snad…nemám ty samolepky, tak tam mám jen teďka lístečky na fotku.
Uprimne, oboji vypada blbe. Predpokladam, ze to ma holy zada, takze podprsenku ani omylem. No myslim, ze to bude prkny vorisek udelat to tak, aby to vypadalo dobre
@Anonymní píše:
@Trojlístek nene, tam jsou celokrajkové (jako vpředu)
V tom pripade bych si vzala cerne hladke tílko, bude to vypadat o 100% lepe nez jen s podprsenkou, to vypada fakt divne
Hm, tak to se mi nelíbí ani s tou podprsenkou. Možná černé tílko nebo body, ale já mám prostě jiný vkus ![]()
@Nika079 píše:
Hm, tak to se mi nelíbí ani s tou podprsenkou. Možná černé tílko nebo body, ale já mám prostě jiný vkus
Body mě taky napadlo.
@Nika079 taky už jsem nad tím přemýšlela, aby zmizela mezera mezi všitou látkou a podprsenkou
Tak po přidání fotek bych já volila tělovou podprsenku, nebo ideálně takovou tu hladkou podprdu s tílkem dolů (jako korzet, ale bez viditelného zapínání), aby ta barva byla sjednocená až do toho pasu. Ta černá mi přijde víc vulgární.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina takhle snad…nemám ty samolepky, tak tam mám jen teďka lístečky na fotku.
Ještě bez lístečků, prosím
![]()
Zvolila bych body. Samolepky určitě ne, působí to lacině. U podprsenky mám problém s tím,,nahým” přechodem mezi podprsenku a tou neprůhlednou částí. Hladký černý body by bylo super
Takový šaty se dají koupit v normálním kramu? Nebo jen v nejakym erotic city ne?
Bez podprsenky urcite ne, za me to jsou vyhozené penize ![]()
@Pan Dan píše:
Rozhodně Ne!
konečně debata, která má opravdu smysl
a ano souhlasím, rozhodně NE ![]()
Pod černé je paradoxně lepší telovka, ta černá příšerně řve.