Podprsenka pod šaty?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.8.21 18:12

PODPRSENKA - ANO/NE??

Ahoj, mám nové šaty, které jsou celé krajkové, jen v oblasti od pasu dolů mají všitou neprůhlednou látku. Otázkou je, zda nosit pod čistě krajkový vršek podprsenku (kde budou vidět ramínka atd.) nebo jen „samolepky“ na bradavky tělové barvy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37113
24.8.21 18:17

Hod sem fotku jak to vypadá na těle, podle mě pod tím bude vidět cokoliv, ať to nalepovací, tak klasická podprsenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
24.8.21 18:18

Hm, tak na to musíš mít opravdu sebevědomí a tělo. Nálepky určitě ne, půjdou vidět. Pořádna krajkova podprsenka bude stát víc peněz než ty šaty a těžko sezenes. Tenhle klenot bych se pokusila vyměnit za něco úplně jiného. To je téměř nenositelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
24.8.21 18:20

Vzala bych si pod to co nejjednodušší černou podprsenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16037
24.8.21 18:22

Hladkou podprsenku, buď přiznanou černou, nebo tělovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 18:23

@Kriss Tina moc se omlouvám, ale z osobních důvodů nechci zveřejňovat svoji fotografii na internetu. Jistě chápete.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.21 18:24

@Trojlístek myslela jsem takové ty, jak se přímo prodávají do šatů, kdyby náhodou „vypadlo, co nemá“, což tady nehrozí.

• Citovat
  • Upravit
37113
24.8.21 18:28
@Anonymní píše:
@Kriss Tina moc se omlouvám, ale z osobních důvodů nechci zveřejňovat svoji fotografii na internetu. Jistě chápete.

Klidně bez hlavy, jen tělo sem myslela. Vzdyt jsi anonymní, ale jak chceš. Takhle se radí špatně, když vidíme fotku nějaké zmuchlané krajky :nevim: vzala bych klasickou černou podprdu, lepší aby byla vidět ta, než ty samolepky, to už je spíš trapas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
24.8.21 18:34

Vůbec nevíme, do jaké výšky sahá ta zadní část. Pokud půjde vidět obvod a zapínání, tak vše bude úplně ultra nevkusné. Pokud by se ti povedla sehnat černá podprsenka se zapínáním vpředu a zajímavý zadní krajkovy díl, tak ok. Ale tyhle podprsenky stojí balík. Mám doma fialovou a červenou, protože se mi nedaří sehnat černou. Ty vypadají krásně. Mám je pod letní šaty. Ta podprsenka by měla vypadat jako součást těch šatů. A určitě nemít zapínání vzadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 18:34

@Kriss Tina takhle snad…nemám ty samolepky, tak tam mám jen teďka lístečky na fotku.

• Citovat
  • Upravit
10844
24.8.21 18:36
@Anonymní píše:
@Kriss Tina takhle snad…nemám ty samolepky, tak tam mám jen teďka lístečky na fotku.

Tento příspěvek vůbec nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 18:36

@Kriss Tina ony se ty fotky asi nepřidaly nebo je vidíte?

• Citovat
  • Upravit
10844
24.8.21 18:37
@Anonymní píše:
@Kriss Tina ony se ty fotky asi nepřidaly nebo je vidíte?

Už ano. Ale důležité je, co je vzadu. Tam je díra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga

Rozhodně podprsenku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Trojlístek nene, tam jsou celokrajkové (jako vpředu)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková