Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Triumph, H&M, Lindex, M&S. Kupuju jak bavlněné tak s krajkou. Osobně nerozlišuju na běžné nošení a a hezké kousky. Prostě nosím pěkné prádlo vždycky. Triumph je z nich asi nejdražší.
Mám super zkušenost s Bonprixem. Kalhotky v sadě cca 45,– za kus a vydrželi mi dlouho (neroztrhli se mi jako třeba ty z Pepca ta pár kaček
). Teď jsem těhotná, přibrala jsem, tak jsou uplejší, ale pořád pohodlný.
Budu je brzy v šatníku měnit, takže plánuju objednat zase tam. ![]()
Dřív jsem hodně nakupovala prádlo v Lindexu a některé kousky vydržely dlouho (některé i roky), pak i hodně Tezenis a takové to „obyčejné“ bavlněné prádlo mám ráda značku Gina. Ale za poslední roky postupně přesedám na CK, jak klasické bavlněné kalhotky, tak i fajnovější. První kousky jsem už vyhodila, byly už prostě jeté, protože je nosím a peru pořád.
Obchod Triumph, jak kvalitní oblečení, tak i personál, podprsenky začínají kolem 1000Kč, kalhotky jak který, já si tam vždy vyberu do sady k podprsence a většinou jsou tak za 200 - 400 Kč
V Pepcu jsem koupila balíček 3ks a nějak se srazily… a s krajkou zase vytáhly
cenu jsem myslela tak do 100Kč za kus… možná bych mohla chytit nějakou slevu a koupit něco kvalitnějšího, ale nevím jestli se to fakt vyplatí.
@Wenn.Nox píše:
Mám super zkušenost s Bonprixem. Kalhotky v sadě cca 45,– za kus a vydrželi mi dlouho (neroztrhli se mi jako třeba ty z Pepca ta pár kaček). Teď jsem těhotná, přibrala jsem, tak jsou uplejší, ale pořád pohodlný.
Budu je brzy v šatníku měnit, takže plánuju objednat zase tam.
V Bonprixu jsou super ty těhotenský pod břicho, hlavně v tomhle počasí, protože mít na sobě kalhotky co jsou šitý přes pupek, kraťasy to samý a jestě přes to tričko - to bych rodila pečený kuře a ne dítě ![]()
Kalhotky v Tchibo, jsem spokojená a vydrží. Mají různé druhy a typy, chce to vyzkoušet. Ale mě sedí takové ty obyčejné v balení po 5 kusech asi za 350 Kč nebo tak nějak. Podprsenky jsem kupovala v Tezenis, ale co mám teď v těhotenství větší velikost než C, tak ty tam nemají
tak Astratex.
@Nickjmeno píše:
V Bonprixu jsou super ty těhotenský pod břicho, hlavně v tomhle počasí, protože mít na sobě kalhotky co jsou šitý přes pupek, kraťasy to samý a jestě přes to tričko - to bych rodila pečený kuře a ne dítě
Děkuju za tip.
Je fakt, že ty kalhotky s vyšším pasem jsou praktický i třeba v zimě kvůli ledvinám - nesnáším košilky, ale poctivě nosím, abych neprochladla. ![]()
Otázkou je, zda se třeba nevytahají, když bych je nosila i v tom těhotenství. ![]()
Lindex a Tezenis mám podprsenky a drží, tak tam kouknu po kalhotkách
V Hm a Ca jsem koukala na netu, ale bojím se, když zjistím, že střih nesedí a mám balíček rovnou 5ks… Pepco byl vážně omyl…ale stálo to málo…
Ja teda nosim prevazne krajkove a chodim pro ne do New Yorkeru, posledni dobou se mi dari sehnat vyprodejove kousky po 30kc. Na kvalitu si za tu cenu absolutne nestezuju, vzhledem k tomu, ze kalhotky stejne po cca dvou letech menim, tak mi vydrzi tak akorat a neni mi lito je pak vyhodit.
Ahoj, ráda bych obměnila trochu šuplík se spodním prádlem. Kde kupujete kalhotky? Asi základ obyčejné bavlněné. Chtěla bych i pár hezkých kousků, ale co jdou i na běžné nošení. Požadavek - aby to něco vydrželo (ne na dvoje vyprání a mít po gumičkách a krajkách nebo rozpárané). Případně pokud víte i přibližnou cenu za kus. Dřív jsem měla obyčejné z tesca nebo alberta, ale tam se mi teď výběr a materiál/střih moc nezdál, tak jestli se vydat někam konkrétně - pojedu do Prahy. Ve značkovým obchodě jen se spodním prádlem mi ty ceny přijdou moc vysoké, ale možná máte zkušenost, že to vydrží roky? Díky