Podprsenka Praha 8, kde koupit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2947
24.6.12 19:53

Podprsenka Praha 8

Ahoj holky, poradíte mi, kam si mam zajít koupit podprsenku a kde mi poradí?? mám teď problémy po porodu a nechci, aby na mě koukali, že si neumím koupit podprsenku. Takže rady na Prahu 8 Kobylisy! Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
107
24.6.12 20:22

Tak já mám skvělou zkušenost s krámkem přímo v poliklinice Mazurská. Nevím, jak se jmenuje, ale myslím, že jiný s podprsenkama tam není. Byla jsem tam naposledy před 2 roky, tak snad tam pořád je. Je tam výborná paní, co se věnuje, poradí, je vidět, že jí to baví. Dokonce i dává tel. číslo, aby si člověk zavolal a ona se mu mohla věnovat.
A podprseky kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.6.12 20:52

Ahoj, není to sice na Praze 8, ale kousek dál, v Bile na proseku. V prvním patře. V jednom odbchůdku mají kojenecké podprsenky, ve druhém potom klasické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
24.6.12 21:03

Ahoj. Prodejna se zdravotními potřebami u nemocnice Bulovka (po schodech dolů, teď je blízko i dětská pohotovost). Kupovala jsem ji tam před 2 lety (Anita), paní byla moc ochotná. V mojí velikosti (stany :lol: ) měli už jen jednu, tak mi paní druhou objednala a dokonce mi ji přivezli až domů (bez poplatku), že prý zrovna jeli kolem 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
24.6.12 21:06

Galerie harfa, obchod fascionela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie