Podraz v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@Silverine247 to vim, ze by se nepriznal a jeste by to vedlo k tomu, ze by z toho bylo vic problemu…. :/ hele nevim, nevim proc se cejtim tak blbe… asi proto, ze jsem nikdy nezalovala… a jsem mozna horsi nez podrazak kolega…
Takže on by se nepřiznal, klidně by nechal potrestat kolegy, kteří za nic nemůžou…tak proč s ním mít slitování…já to od tebe jako podraz nevidím…měl možnost se přiznat sám…já bych se za cizí chybu potrestat nenechala…ani sebe ani nikoho jiného…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita protoze toho cloveka to bude stat nejspis misto… proste ne.. holt nevyrovnam vesmir, mozna za to dostanu do drzky priste sama ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@warita protoze toho cloveka to bude stat nejspis misto… proste ne.. holt nevyrovnam vesmir, mozna za to dostanu do drzky priste sama
a kdyby se k chybě přiznal, taky by ho to stálo místo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@warita protoze toho cloveka to bude stat nejspis misto… proste ne.. holt nevyrovnam vesmir, mozna za to dostanu do drzky priste sama
NO A???
Je svepravny? Vedel co dela? Priznat se sam od sebe umi?
Kazdy nese sam za sebe zodpovednost. Pokud udelal vedome neco, co ho v konecnem dusledku bude stat misto, muze si za to sam. Kdyby to neudelal, tak v te situaci ted neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita kdyby se priznal ted tak uz ho to taky stoji misto… slo o udani ktere na firmu poslal.. anonymne…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@warita kdyby se priznal ted tak uz ho to taky stoji misto… slo o udani ktere na firmu poslal.. anonymne…
Takže jsi práskla někoho, kdo chtěl anonymně poukázat na něco špatného ve firmě?
Co konkrétně udal? že načerno zaměstnávají, nebo že krátí daně, nebo že porušují zákoník práce, nebo že podvádí ve veřejných výběrových řízeních, nebo že uplácejí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hezký den, dneska jsem asi udelala strasnou pitomost, nebo vlastne nevim… asi mesic disponuji informaci o jednom kolegovi, ze neco “provedl”…. On se samo ke svemu cinu nehlasi, trapne to cele navlekl…. No a dnes jsem zjistila, ze se nejvyssi vedeni zajima a probiha vysetrovani o koho jde. Bohuzel stin padl na uplne jine kolegy a ja jsem se neudrzela a napraskala ho…. Normalne ted sedim a vycitam si to…. Ten kolega nevi, ze to vim, nejspis se ani nedozvi…. Ale o to nejde. Je mi spatne z toho ze jsem normalni praskac, zaroven moralne mi bylo proti srsti co udelal… jak byste se zachovali vy? Nechali byste padnout podezreni na kolegy, nebo byste praskli?
Asi by záleželo na tom, co to bylo. Krádež bych nekryla. Ale kdyby to mělo padnout na někoho nevinného, asi bych to řekla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Aha. Tak to bych asi neprášila. Nebo by záleželo na tom, na co poukazoval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KovaJana ani na jedno ![]()
Edit: odeslala jsem nechtic driv.. nechci psat duvod udani i kdyz vim, ze to fakt udelal aby se pomstil… bohuzel po prosetrovani ruznych veci dopadl stin tyhle pomluvy na jine kolegy….
- Citovat
- Upravit
Neřekla bych to. Nikomu jinému by to nedokázali ani kvůli tomu nikoho nevyhodili, protože to prostě nikdo jiný nebyl. A jestli vedení stačí jen tvoje slovo, tak tys to taky klidně mohla hodit na někoho nevinného. Bez důkazů těžko někoho obviňovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Jsi práskač no. Ahoj neutralito, vítej v táborech lásky a nenavisti. Těch co ses zastala, tak ti podekuji, koho jsi napraskala, tak ti bude stát s kudlou za zády. Vedení pravděpodobně ocení tvé schopnosti a budou jich chtít využít i příště.
Jsem alibistka jak svi. a ze zasady nepraskam ani to dobre ani to. spatne..tak jasne, vyjimka je vysetrovani policii nejakou TC to jo, ale jinak neee
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nejlepší je žít a nechat žít..a neplést se do ničeho, hledět si svého ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ulice nedokazali, ale co treba odmeny, osobni ohodnoceni, vyhody? Proste veci, ktere se nedaji narokovat…ty jsou proste podle “ksichtu”..Bylo to navliknuty tak, aby na nej nepadlo podezreni…. To kvuli cemu “hulakal” vypadalo nejvic na kolegyni- matka samozivitelka…. A neboj na pozadi nam kvuli tomu bezi prosetrovani a lustrace..a pak vis, ze tenhle clovek v klidu shrabne odmeny…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
stejně by se na to přišlo, tady ti anonymní udavači si naběhnou vždy na vidle
teď tam přijde kontrola z bezpečnosti práce a jejích povinností je informovat a ukázat na základě čeho tam jsou a ono se to vždy provalí kdo to poslal.
Nevím, jak jste velká firma, ale jeden věčně naštvanej se provalí sám.
Už to neřeš, na světě jsou důležitější věci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@ulice nedokazali, ale co treba odmeny, osobni ohodnoceni, vyhody? Proste veci, ktere se nedaji narokovat…ty jsou proste podle “ksichtu”..Bylo to navliknuty tak, aby na nej nepadlo podezreni…. To kvuli cemu “hulakal” vypadalo nejvic na kolegyni- matka samozivitelka…. A neboj na pozadi nam kvuli tomu bezi prosetrovani a lustrace..a pak vis, ze tenhle clovek v klidu shrabne odmeny…
lustrace? ty snad dělá jen NBÚ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit