Podraz v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A kdyby to odnesl někdo nevinný, tak by ti bylo líp? Udělala jsi dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevidím důvod, proč bych měla někoho krýt a ještě v tom nechat vykoupat kolegy, co ta nic nemůžou. Zachovala jsi se dobře, nejsi srab a slepice, co jen ustrašeně přihlíží křivárně. Taky by jsi byla ráda, kdyby se za tebe někdo postavil.
- Citovat
- Upravit
@Nicole 1234 nebylo, jiste ze ne…. Zaroven nevim, jestli by se prislo na praveho vinika…. Ja nevim..
no proste se cejtim jako praskac ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 nebylo, jiste ze ne…. Zaroven nevim, jestli by se prislo na praveho vinika…. Ja nevim..no proste se cejtim jako praskac
tak ja ti reknu, co musis ted udelat. Jdi za tim kolegou, ktereho si napraskala a priznej se. Tim bude vse v cajku, co ty na to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsi práskač no. Ahoj neutralito, vítej v táborech lásky a nenavisti. Těch co ses zastala, tak ti podekuji, koho jsi napraskala, tak ti bude stát s kudlou za zády. Vedení pravděpodobně ocení tvé schopnosti a budou jich chtít využít i příště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli ted trochu ustrasnena jsem teda. Hrdinstvi z rana me preslo…
no tak vzhledem k tomu, ze kolega nejspis za tohle bude elegantne odejit doufam, ze se nekdo neprorekne a on mi nerozbije tlamu… asi tak… ![]()
- Citovat
- Upravit
Práskač určitě nejsi. Ber to tak, že kdybys mlčela, stala by se křivda na nevinnému človekovi. Tak aspoň bude hnán k zodpovědnosti ten, který je opravdu vinen. Horší by bylo, kdybys napráskala něco, co nikomu nevadí, a to jen proto, aby ses někomu zalíbila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proc si vycitas smysl pro spravedlnost? Ja bych se taky neudrzela. Kolega udelal krivarnu, at si vyzere dusledky. Proc by to mel za nej odnest nekdo, kdo je v tom nevinne. Mozna jsi nejdriv mela jit za tim kolegou a dat mu sanci, at se prizna sam, ale to tezko rict, jak by dopadlo.
- Citovat
- Upravit
@Cenarius verim, ze nebudou… jsem tu 8 let, nikdy jsem na nikoho nic nedonasela…. Nemam to fakt rada…. Kdyby se to nedotklo celeho oddeleni a jeste s dalsimi moznymi postihy, neresila bych to vubec… jak rikam, vim to mesic…. Ale tak ano, praskac jsem…. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Silverine247 to vim, ze by se nepriznal a jeste by to vedlo k tomu, ze by z toho bylo vic problemu…. :/ hele nevim, nevim proc se cejtim tak blbe… asi proto, ze jsem nikdy nezalovala… a jsem mozna horsi nez podrazak kolega…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@warita ne, to urcite neudelam…
neke a procpak ne? Vesmir bude pak opet v rovnovaze. Jedine priznanim se smazes svou vinu podrazaka.
Jestli se ti tento pristup nezda, tak prestan resit kravoviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Silverine247 to vim, ze by se nepriznal a jeste by to vedlo k tomu, ze by z toho bylo vic problemu…. :/ hele nevim, nevim proc se cejtim tak blbe… asi proto, ze jsem nikdy nezalovala… a jsem mozna horsi nez podrazak kolega…
A proc ti to prijde horsi? Byla bys radsi, kdyby treba vyhodili nekoho, kdo nic spatneho neudelal a kolega krivak by si liboval, ze mu to proslo? Tomu by ti nevadilo prihlizet, nemela bys vycitky, ze kdyby ses ozvala, tak to dopadlo jinak? Kdybys udelala Hujera a kolegu napraskala proto, aby ses zalibila vedeni, tak to je jina. Ale tys mlcela do te doby, nez by tvoje mlceni odskakali jini. Za me cajk a vycitky si nedelej, ty jsi kolegu k zadnym podvodum nenabadala, zavinil si to sam. ![]()
- Citovat
- Upravit
Přijde mi horší krýt někoho ve špatném (nedejbože protizákonném) jednání, než napráskáním ochránit nevinné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den, dneska jsem asi udelala strasnou pitomost, nebo vlastne nevim… asi mesic disponuji informaci o jednom kolegovi, ze neco “provedl”…. On se samo ke svemu cinu nehlasi, trapne to cele navlekl…. No a dnes jsem zjistila, ze se nejvyssi vedeni zajima a probiha vysetrovani o koho jde. Bohuzel stin padl na uplne jine kolegy a ja jsem se neudrzela a napraskala ho…. Normalne ted sedim a vycitam si to…. Ten kolega nevi, ze to vim, nejspis se ani nedozvi…. Ale o to nejde. Je mi spatne z toho ze jsem normalni praskac, zaroven moralne mi bylo proti srsti co udelal… jak byste se zachovali vy? Nechali byste padnout podezreni na kolegy, nebo byste praskli?