Podraz v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.7.22 12:54

Podraz v práci

Hezký den, dneska jsem asi udelala strasnou pitomost, nebo vlastne nevim… asi mesic disponuji informaci o jednom kolegovi, ze neco “provedl”…. On se samo ke svemu cinu nehlasi, trapne to cele navlekl…. No a dnes jsem zjistila, ze se nejvyssi vedeni zajima a probiha vysetrovani o koho jde. Bohuzel stin padl na uplne jine kolegy a ja jsem se neudrzela a napraskala ho…. Normalne ted sedim a vycitam si to…. Ten kolega nevi, ze to vim, nejspis se ani nedozvi…. Ale o to nejde. Je mi spatne z toho ze jsem normalni praskac, zaroven moralne mi bylo proti srsti co udelal… jak byste se zachovali vy? Nechali byste padnout podezreni na kolegy, nebo byste praskli?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4121
21.7.22 12:59

A kdyby to odnesl někdo nevinný, tak by ti bylo líp? Udělala jsi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.7.22 13:02

Nevidím důvod, proč bych měla někoho krýt a ještě v tom nechat vykoupat kolegy, co ta nic nemůžou. Zachovala jsi se dobře, nejsi srab a slepice, co jen ustrašeně přihlíží křivárně. Taky by jsi byla ráda, kdyby se za tebe někdo postavil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.22 13:03

@Nicole 1234 nebylo, jiste ze ne…. Zaroven nevim, jestli by se prislo na praveho vinika…. Ja nevim.. :think: no proste se cejtim jako praskac :zed:

• Citovat
  • Upravit
21593
21.7.22 13:06
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 nebylo, jiste ze ne…. Zaroven nevim, jestli by se prislo na praveho vinika…. Ja nevim.. :think: no proste se cejtim jako praskac :zed:

tak ja ti reknu, co musis ted udelat. Jdi za tim kolegou, ktereho si napraskala a priznej se. Tim bude vse v cajku, co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20854
21.7.22 13:07

Jsi práskač no. Ahoj neutralito, vítej v táborech lásky a nenavisti. Těch co ses zastala, tak ti podekuji, koho jsi napraskala, tak ti bude stát s kudlou za zády. Vedení pravděpodobně ocení tvé schopnosti a budou jich chtít využít i příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.22 13:08

@Janli ted trochu ustrasnena jsem teda. Hrdinstvi z rana me preslo… :( no tak vzhledem k tomu, ze kolega nejspis za tohle bude elegantne odejit doufam, ze se nekdo neprorekne a on mi nerozbije tlamu… asi tak… :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.22 13:10

@warita ne, to urcite neudelam…

• Citovat
  • Upravit
171
21.7.22 13:11

Práskač určitě nejsi. Ber to tak, že kdybys mlčela, stala by se křivda na nevinnému človekovi. Tak aspoň bude hnán k zodpovědnosti ten, který je opravdu vinen. Horší by bylo, kdybys napráskala něco, co nikomu nevadí, a to jen proto, aby ses někomu zalíbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
21.7.22 13:12

Proc si vycitas smysl pro spravedlnost? Ja bych se taky neudrzela. Kolega udelal krivarnu, at si vyzere dusledky. Proc by to mel za nej odnest nekdo, kdo je v tom nevinne. Mozna jsi nejdriv mela jit za tim kolegou a dat mu sanci, at se prizna sam, ale to tezko rict, jak by dopadlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.22 13:12

@Cenarius verim, ze nebudou… jsem tu 8 let, nikdy jsem na nikoho nic nedonasela…. Nemam to fakt rada…. Kdyby se to nedotklo celeho oddeleni a jeste s dalsimi moznymi postihy, neresila bych to vubec… jak rikam, vim to mesic…. Ale tak ano, praskac jsem…. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.22 13:18

@Silverine247 to vim, ze by se nepriznal a jeste by to vedlo k tomu, ze by z toho bylo vic problemu…. :/ hele nevim, nevim proc se cejtim tak blbe… asi proto, ze jsem nikdy nezalovala… a jsem mozna horsi nez podrazak kolega…

• Citovat
  • Upravit
21593
21.7.22 13:25
@Anonymní píše:
@warita ne, to urcite neudelam…

neke a procpak ne? Vesmir bude pak opet v rovnovaze. Jedine priznanim se smazes svou vinu podrazaka.

Jestli se ti tento pristup nezda, tak prestan resit kravoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
21.7.22 13:26
@Anonymní píše:
@Silverine247 to vim, ze by se nepriznal a jeste by to vedlo k tomu, ze by z toho bylo vic problemu…. :/ hele nevim, nevim proc se cejtim tak blbe… asi proto, ze jsem nikdy nezalovala… a jsem mozna horsi nez podrazak kolega…

A proc ti to prijde horsi? Byla bys radsi, kdyby treba vyhodili nekoho, kdo nic spatneho neudelal a kolega krivak by si liboval, ze mu to proslo? Tomu by ti nevadilo prihlizet, nemela bys vycitky, ze kdyby ses ozvala, tak to dopadlo jinak? Kdybys udelala Hujera a kolegu napraskala proto, aby ses zalibila vedeni, tak to je jina. Ale tys mlcela do te doby, nez by tvoje mlceni odskakali jini. Za me cajk a vycitky si nedelej, ty jsi kolegu k zadnym podvodum nenabadala, zavinil si to sam. :hug:

• Citovat
  • Upravit
53190
21.7.22 13:26

Přijde mi horší krýt někoho ve špatném (nedejbože protizákonném) jednání, než napráskáním ochránit nevinné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat