Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No a kolik ti je? Ja neříkám, že bez MS to není pohoda, ale ztráta přirozeného cyklu znamená, že tělu už něco opravdu chybí. A určitě trpí i něco jiného, co prostě není vidět.
Tak zkus aspoň s někým (odborníkem) probrat jídelníček, jestli ti něco podstatného nechybí. Je škoda si zničit tělo v tak mladém věku.
@Anonymní píše:
@Sue2008 je mi 22.
Ve 22 jsem taky žádný děti nikdy nechtěla ![]()
@Zoe1 píše:
Ve 22 jsem taky žádný děti nikdy nechtěla
Já je ale fakt nechci. Chci žít sama.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, měla některá z vás stejný problém?
Téměř dva roky už nemenstruuji. Žádné jiné potíže nemám, měla bych to řešit i přesto, ze nikdy nechci mít děti? Vždy jsem mívala při tom bolesti, bývalo mi na omdlení a další nepříjemnosti doprovázející menses. Zvykla jsem si nějak fungovat i bez toho a je mi tak lépe.
Pokud mas tak zavaznou podvahu, ze si kvuli tomu ztatila menstruaci, tak mas velmi vazny problem. Nejde o absenci krvaceni jako takoveho. Jde o to, ze telo zjevne velmi strada. Milion problemu z toho vyplyva, vcetne treba osteoporozy.. Res to, vazne mas velky velky problem…
@Anonymní píše:
Já je ale fakt nechci. Chci žít sama.
Jojo, tak jsem zvědavá, jestli to samé budeš říkat i za deset let
Já jsem děti nikdy nechtěla až do 28 možná 29
@Anonymní píše:
@Čičorečka ne, takhle jsem spokojená
A že ti tělo nefunguje, to je ti taky jedno? To není otázka dětí. To je otázka zdraví.
Tak kdyz ti vse tak strasne vyhovuje, tak na co se ptas??nechodis na preventivky tak tady pak nebrec ze mas raka cipku…
Ahoj holky, měla některá z vás stejný problém?
Téměř dva roky už nemenstruuji. Žádné jiné potíže nemám, měla bych to řešit i přesto, ze nikdy nechci mít děti? Vždy jsem mívala při tom bolesti, bývalo mi na omdlení a další nepříjemnosti doprovázející menses. Zvykla jsem si nějak fungovat i bez toho a je mi tak lépe.