Podvaz vaječníku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
4.1.11 18:29

mile dami tak toto musim ukazat memu priteli at si precte co ho ceka kdyz si bude stat za svim. :pocitac: doufam ze to pujde bez umeliho opl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
4.1.11 18:30

diky za radu to vyzkousim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.1.11 18:35
jenixa píše:
mile dami tak toto musim ukazat memu priteli at si precte co ho ceka kdyz si bude stat za svim. :pocitac: doufam ze to pujde bez umeliho opl.

Nepůjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
4.1.11 18:42
jenixa píše:
mile dami tak toto musim ukazat memu priteli at si precte co ho ceka kdyz si bude stat za svim. :pocitac: doufam ze to pujde bez umeliho opl.

Nepůjde. Bez reoperace (rýpání doktory) či IVF (rýpání doktory) jsi sterilní, tzn. že nemůžeš otěhotnět přirozenou cestou. Dovolená v teplých krajích na tom nemůže nic změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
4.1.11 18:54

prominte mozna vas optezuji ale co je reoperace?jaky je to zakrok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
4.1.11 19:09

reoperace, je operace, při níž se lékaři mohou pokusit vejcovody opět zprůchodnit, úspěšnost je ovšem poměrně malá

• Citovat
  • Upravit
3328
4.1.11 19:49
jenixa píše:
mila jarko dekuji vam za vas prispevek jsem v soku co to stoji penez a jeste vice jsem mimo s toho jak se v cloveku ripou jak v praseti.no mozna vim o tomto houby ale moje znama taky byla umelem oplodneni a nevyslo ji to vubec a pak ji lekar poradil dovolenou v teplich krajich a ona se vratila v jinem stavu .premyslela jste o tom?mozna na tom neco je.

U mě bohužel není nad čím přemýšlet,protože jiná možnost než IVF v našem případě neexistuje.Bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.1.11 19:52
mamčababča píše:
reoperace, je operace, při níž se lékaři mohou pokusit vejcovody opět zprůchodnit, úspěšnost je ovšem poměrně malá

Velice malá.U mě došlo k tomu,že se vlivem nemoci ve vejcovodech vytvořily srůsty,bohužel pokus o jejich rozrušení skončil neúspěchem.Asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.1.11 13:45

to me strasne mrzy!a vy nemate zadne deti?existuje jeste prece adopce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
5.1.11 13:49

adopce taky není řešení pro každého, když čekáš svoje dítě, tak nikdo nezkoumá majetkové poměry, ale když jdeš do náhradní rodinné péče, tak musíš být finančně zabezpečená :zed:

• Citovat
  • Upravit
921
5.1.11 14:01

Bohužel bez IVF po sterilizaci otěhotnět nelze. Taky mi ji po druhém císaři nabízeli - naštěstí jsem odmítla. Nechala jsem si ji udělat až po čtvrtém porodu. Já naopak doufám, že tato metoda má 100% účinnost :lol: (jakože vím, že 100% není nic......).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
5.1.11 14:22
jenixa píše:
to me strasne mrzy!a vy nemate zadne deti?existuje jeste prece adopce.

Adopce je až poslední řešení.Nejdřív jsme se rozhodli zkusit všechny možnosti,jak mít vlastní dítko.Jinak naprosto souhlasím s mamčababčou.

mamčababča píše:
adopce taky není řešení pro každého, když čekáš svoje dítě, tak nikdo nezkoumá majetkové poměry, ale když jdeš do náhradní rodinné péče, tak musíš být finančně zabezpečená :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
6.1.11 13:57

diky za radu.ale vite bojim se umeleho opl.chtela by jsem zkusit radu jedne pani ,ze to mozna pujde odoperovat.zeptam se sveho lekare a uvydim.ale asi mi bude nejakou dobu trvat nez se odhodlam tam zajit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
6.1.11 14:48

záleží kolik je ti let, reoperace ve 40 je úplně zbytečný zákrok a asi by ho už ani nedělali :think:

• Citovat
  • Upravit
27
6.1.11 16:10

je mi tricet jedna.tak doufam ze mam jeste nejaky ten cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí