Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěla jsem se zeptat ,mám 3 děti a uvažuji o podvázání vaječníků jak se pohybuje cena? a za kamarádku dotaz ta má 2 děti je to možné????děkujeme
Na podvaz vaječníků neboli sterilizaci máš nárok pokud máš tři děti a je ti alespoň 35 let a to bezplatně jinak to u nás možné není
pokud máš císaře alespon dva tak máš nárok taky a nezáleží na věku-má zkušenost ale já odmítla.ale jedna rada.znám paní co měla dvě děti nechala si podvázat vaječníky a pak se rozvedla.no našla si přítele a chtěli mimi ale do dnes se to nepovedlo.ale v některých případech se to povede i potom pomocí umělého těhu a něco s tím spojené-vyprávěl můj gyn.dr.
hankamisa píše:
pokud máš císaře alespon dva tak máš nárok taky a nezáleží na věku-má zkušenost ale já odmítla.ale jedna rada.znám paní co měla dvě děti nechala si podvázat vaječníky a pak se rozvedla.no našla si přítele a chtěli mimi ale do dnes se to nepovedlo.ale v některých případech se to povede i potom pomocí umělého těhu a něco s tím spojené-vyprávěl můj gyn.dr.
ano to je pravda při druhém císaři to také nabízí bez ohledu na věk
Ahojky existuje ešte niečo okrem sterilizácie aby som nemala už ani menzes?
Dobrý den mám dotaz, je mi 38 po dvou císaři Ch mi udělali podvaz,…
Je možné otěhotnět i přes?
Poslední menstruace 28.12-2.1.2019 vždy ji m přesně už asi 20let po 23dnech. Nikdy se nezpozdila krom Teda dvou těhotenství
bolest prsou jako by měla dojít každý den, ale nic. V puse taková divná chuť. Silnější výtok. Už si to moc nevybavuji jen přece poslední těhotenství před 18 lety.