Podvaz vaječníku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petra1976
5.10.11 15:49

:-x Dobrý den chtěla jsem se zeptat ,mám 3 děti a uvažuji o podvázání vaječníků jak se pohybuje cena? a za kamarádku dotaz ta má 2 děti je to možné????děkujeme

• Citovat
  • Upravit
1288
5.10.11 17:17

Na podvaz vaječníků neboli sterilizaci máš nárok pokud máš tři děti a je ti alespoň 35 let a to bezplatně jinak to u nás možné není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
5.10.11 17:42

pokud máš císaře alespon dva tak máš nárok taky a nezáleží na věku-má zkušenost ale já odmítla.ale jedna rada.znám paní co měla dvě děti nechala si podvázat vaječníky a pak se rozvedla.no našla si přítele a chtěli mimi ale do dnes se to nepovedlo.ale v některých případech se to povede i potom pomocí umělého těhu a něco s tím spojené-vyprávěl můj gyn.dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
5.10.11 18:00
hankamisa píše:
pokud máš císaře alespon dva tak máš nárok taky a nezáleží na věku-má zkušenost ale já odmítla.ale jedna rada.znám paní co měla dvě děti nechala si podvázat vaječníky a pak se rozvedla.no našla si přítele a chtěli mimi ale do dnes se to nepovedlo.ale v některých případech se to povede i potom pomocí umělého těhu a něco s tím spojené-vyprávěl můj gyn.dr.

ano to je pravda při druhém císaři to také nabízí bez ohledu na věk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.13 13:04

Ahojky existuje ešte niečo okrem sterilizácie aby som nemala už ani menzes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.19 14:03

Dobrý den mám dotaz, je mi 38 po dvou císaři Ch mi udělali podvaz,…
Je možné otěhotnět i přes?
Poslední menstruace 28.12-2.1.2019 vždy ji m přesně už asi 20let po 23dnech. Nikdy se nezpozdila krom Teda dvou těhotenství :D bolest prsou jako by měla dojít každý den, ale nic. V puse taková divná chuť. Silnější výtok. Už si to moc nevybavuji jen přece poslední těhotenství před 18 lety.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa