Podvod? ? ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Helemese na co jsem našla podvodnefirmy.cz/tomas-velcl-a-manualni-prace-cz/ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzyk prý to našla na inzerát
, ale tomu se mě moc nechce věřit, já jsem taky něco hledala na přivýdělek tak vím co se nabízí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plnění obálek propagačními materiály se provádí ve skladových halách té které firmy za asi 60,– na hodinu, případně v chráněných dílnách za ještě trochu míň. Fakt myslíš, že by ti někdo dal pětikačku za to, že do obálky poskládáš papír a zalepíš ji? a ještě budou platit poštovné za ty balíky naplněných obálek?
A když nic jiného, tak platit někomu za to, že mě zaměstná? Zaměstnavatel zatím vždycky platil mně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud chcou prachy predem tak je to podvod… pak ti pouze poslou mejla s jejich „know-how“… podle nich mas pak ty davat inzeraty a vybirat penize…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etcetera78 píše:
Plnění obálek propagačními materiály se provádí ve skladových halách té které firmy za asi 60,– na hodinu, případně v chráněných dílnách za ještě trochu míň. Fakt myslíš, že by ti někdo dal pětikačku za to, že do obálky poskládáš papír a zalepíš ji? a ještě budou platit poštovné za ty balíky naplněných obálek?A když nic jiného, tak platit někomu za to, že mě zaměstná? Zaměstnavatel zatím vždycky platil mně…
Zase někde je nutné peníze předem, třeba v případě uniformy, zálohy a prac. oděv. Máš naprostou pravdu, taková to práce je jen v chráněných dílnách, pro inv. důchdce na ktéré jsou dotace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mijah píše:
@Zuzyk prý to našla na inzerát, ale tomu se mě moc nechce věřit, já jsem taky něco hledala na přivýdělek tak vím co se nabízí
![]()
No buď měla VELKOU kliku, neo asi opravdu po známosti
jednou ve Výměně manželek taky paní dělala doma, skládala nějaké krabičky či co to bylo a taky říkala po známosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misa.toki píše:
Pokud chcou prachy predem tak je to podvod… pak ti pouze poslou mejla s jejich „know-how“… podle nich mas pak ty davat inzeraty a vybirat penize…
Napadá mě, jestli je to legální? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim ze ne. Ale v nasich zakonech jsou takove „diry“ ze to treba i legalni je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit