Podvod? ? ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
13.5.15 15:12

Helemese na co jsem našla podvodnefirmy.cz/tomas-velcl-a-manualni-prace-cz/ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
13.5.15 15:12

Podvod! jako vždy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
13.5.15 15:13

@Zuzyk prý to našla na inzerát :nevim:, ale tomu se mě moc nechce věřit, já jsem taky něco hledala na přivýdělek tak vím co se nabízí :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
13.5.15 15:44

Plnění obálek propagačními materiály se provádí ve skladových halách té které firmy za asi 60,– na hodinu, případně v chráněných dílnách za ještě trochu míň. Fakt myslíš, že by ti někdo dal pětikačku za to, že do obálky poskládáš papír a zalepíš ji? a ještě budou platit poštovné za ty balíky naplněných obálek?

A když nic jiného, tak platit někomu za to, že mě zaměstná? Zaměstnavatel zatím vždycky platil mně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
13.5.15 19:23

Pokud chcou prachy predem tak je to podvod… pak ti pouze poslou mejla s jejich „know-how“… podle nich mas pak ty davat inzeraty a vybirat penize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
13.5.15 19:25

Podvod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
13.5.15 19:27
@Etcetera78 píše:
Plnění obálek propagačními materiály se provádí ve skladových halách té které firmy za asi 60,– na hodinu, případně v chráněných dílnách za ještě trochu míň. Fakt myslíš, že by ti někdo dal pětikačku za to, že do obálky poskládáš papír a zalepíš ji? a ještě budou platit poštovné za ty balíky naplněných obálek?

A když nic jiného, tak platit někomu za to, že mě zaměstná? Zaměstnavatel zatím vždycky platil mně…

Zase někde je nutné peníze předem, třeba v případě uniformy, zálohy a prac. oděv. Máš naprostou pravdu, taková to práce je jen v chráněných dílnách, pro inv. důchdce na ktéré jsou dotace.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.5.15 09:28
@mijah píše:
@Zuzyk prý to našla na inzerát :nevim:, ale tomu se mě moc nechce věřit, já jsem taky něco hledala na přivýdělek tak vím co se nabízí :zed: :pocitac:

No buď měla VELKOU kliku, neo asi opravdu po známosti :nevim: jednou ve Výměně manželek taky paní dělala doma, skládala nějaké krabičky či co to bylo a taky říkala po známosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.5.15 09:29
@misa.toki píše:
Pokud chcou prachy predem tak je to podvod… pak ti pouze poslou mejla s jejich „know-how“… podle nich mas pak ty davat inzeraty a vybirat penize…

Napadá mě, jestli je to legální? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
17.5.15 17:25

Myslim ze ne. Ale v nasich zakonech jsou takove „diry“ ze to treba i legalni je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat