Podvod? ? ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Podvod? ? ?
Dobrý den ve spolek. Mou se zde přítomných prosím zeptat, jaké mají zkušenosti s domácí prací z tohoto inzerátu? manualni-prace.cz ? našla jsem na internetu inzerát ohledně plnění obálek, tak jim jim napsala a přišlo mi tohle
Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem o spolupráci s naší firmou! Hledáme schopné zájemce pro vykonávání samostatné domácí práce - plnění obálek propagačním a reklamním materiálem naší firmy. Materiál je pravidelně dodáván zdarma prostřednictvím České pošty, dle aktuální poptávky.
Doručené obálky naplníte přiděleným reklamním a propagačním materiálem a jednou týdně zašlete naší firmě k proplacení. Poštovné zpětně vyplácíme a smluvně garantujeme odběr.
Platíme 4,90 Kč až 9,90 Kč za každou naplněnou obálku + věcné prémie! Peníze jsou vypláceny nejpozději do 15. dne následujícího měsíce na bankovní účet nebo složenkou. Pokud zvládnete naší firmě dodat např. 1200 naplněných obálek za měsíc, Váš měsíční výdělek bude činit 11.880,–Kč!
Více informací a registrace na webu: manualni-prace.cz
Registrace na stránce: manualni-prace.cz/registrace.php
Těšíme se na případnou spolupráci a přejeme hezký den.
Tým manualni-prace.cz
PS: Chtěli bychom Vás ujistit, že se NEJEDNÁ o podvodnou nabídku domácí práce, kde dostáváte zaplaceno od případných zájemců, kteří Vám za „návod“ k práci zasílají nějakou finanční částku (obvykle 100 až 200 Kč). Nejde ani o činnost, kde dostáváte peníze až z realizovaných objednávek, tedy provize.
Když jsem na uvedené stránky najela, vypadají dobře, snad by si i člověk řekl, že to podvod nebude, ale chtějí registrační poplatek skoro 800 Kč, takže to je jen zřejmě další podvrh, že? Máte s nimi někdo jakékoli zkušenosti? Nejsem spamer a nesnažím se dělat reklamu, naopak, už jsem jednou takto naletěla a nerada bych znovu
už se podobnou domácí práci kvůli dceři snažím najít dlouho, ale začínám se obávat, že je to jen fenomén, že ve skutečnosti nic takového neexistuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to pořád dokola… a pořád mají tihle grázlové kšefty, protože pořád je spousta naivních lidí, kteří jim věří (bez urážky zakladatelko)
JE TO PODVOD, JE TO PODVOD, JE TO PODVOD
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevěřím tomu, že ti někdo bude na své náklady posílat poštou letáky, propag. materiály a obálky a dá ti za jednu naplněnou 5 korun. To je fakt blbost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jelikož chtějí na úvod 790 Kč, tak je to jeden velký podvod.
Pro zaslání startovní sady je potřeba uhradit jednorázovou a vratnou platbu 790,–Kč. Částka slouží jako záloha a bude vrácena společně s první výplatou. - Proč ty peníze teda chtějí, když je pak budou vracet?
Dneska už existují stroje na plnění obálek, tak proč by za to ještě měli někomu platit?
Příspěvek upraven 13.05.15 v 14:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzyk Ahoj, také jsem podobné hledala, ale nakonec mi nic nepřišlo dostatečně důvěryhodné. Když vyřadím ty kteří chtějí předně zaplatit od tebe tak jsme rovnou vyškrtli, ale u jiných si musíš najít sám adresáty, tak to nakonec padlo vše. Pokud chtějí „registrační poplatek“ tak za mě ruce od nich
. Je to hrozné. ![]()
- Citovat
- Upravit
Já si říkala, že je to divné
na stránkách vysvětlují poplatek takto:Tímto se chráníme před neseriózními jedinci, kteří nemají žádný jiný zájem, než uspokojit svou vlastní zvědavost a činnost nevykonávají. Přirozeně žádná firma si nemůže dovolit bezplatně zasílat materiály a poskytovat služby každému, kdo si o ně požádá.
Člověk by jim pak na to i skočil
ach jo, tak zase nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malaloui píše:
Jelikož chtějí na úvod 790 Kč, tak je to jeden velký podvod.Pro zaslání startovní sady je potřeba uhradit jednorázovou a vratnou platbu 790,–Kč. Částka slouží jako záloha a bude vrácena společně s první výplatou. - Proč ty peníze teda chtějí, když je pak budou vracet?
Dneska už existuje stroje na plnění obálek, tak proč by za to ještě měli někomu platit?
Příspěvek upraven 13.05.15 v 14:37
To máš naprostou pravdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale zajímalo by mě, opravdu je práce z domu fenomén? Myslím ty obálky, různé kompletace, přepisování, apod.? Znáte někdo někoho kdo nějakou takovou práci sehnal, dělal? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzyk píše:
Ale zajímalo by mě, opravdu je práce z domu fenomén? Myslím ty obálky, různé kompletace, přepisování, apod.? Znáte někdo někoho kdo nějakou takovou práci sehnal, dělal?
jo, jsou to podvody.. komu by se asi vyplatilo si nechat kompletovat takové věci, kterých stroje za minutu vyrobí tisíce? Dřív se dělaly korálky /ale mamka to měla přímo z fabriky, co u nás ty lustry vyráběla/, teta vyráběla jakás zvířata, ale nějaké obálky a spol, to fakt nikdy ani nebylo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzyk u nás to dělá švagrová, jezdí si pro obálky a zase je tam naplněné odváží, občas to jsou šibeničný termíny, tak pomáhá kdo má ruce
, kolik za to má netuším
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mijah píše:
@Zuzyk u nás to dělá švagrová, jezdí si pro obálky a zase je tam naplněné odváží, občas to jsou šibeničný termíny, tak pomáhá kdo má ruce, kolik za to má netuším
Takže přeci jen něco takového existuje, ale hádám, že je to asi práce po známosti, že? Asi nevíš jak k tomu přišla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit