Podvodnice v Bazárku

1744
8.6.13 08:46

PODVODNICE

Ahoj,

narazila jsem na PODVODNICI! Tady na emiminu jsem si v bazaru vyhlédla jednu tuniku pro holčičku. Byla od uživatelky TERKYT https://www.emimino.cz/profil/ terykt/ Měla tam více věcí na prodej. Ihned mi odepsala a nabídla mi ještě že má značkové zboží za lepší ceny. Do mailu mi poslala obrázky s velikostmi a cenami. Něco jsem si vybrala a zaplatila jí to obratem na účet. Věci mi odněkud objednala a říkala že dodací lhůta je cca 6 týdnů. Tu tuniku co měla doma že mi ale pošle hned. Neposlala…tak jsem jí napsala opět maila a omlouvala se mi že má nemocnou dceru a nestihla zajít na poštu. Tak jsem se s ní domluvila že to nespěchá a ať mi jí pošle s tím ostatním zbožím za těch 6 týdnů. Sama od sebe mě po celou dobu neinformovala kdy zhruba zboží dorazí…nebo tak. 6 týdnů uběhlo a já jí opět psala mail, kdy zboží dorazí. Zase se mi omlouvala že zboží zůstalo na celnici a že už je z toho taky nervozní..ale koncem příštího týdne by mělo dorazit. Opět jsem tedy čekala… a nic. Zase se neozvala. Tak jsem jí zase napsala maila. Tentokrát že už nechci čekat, čekala jsem přes dva měsíce a zboží nikde, ani nevím kdy by mělo dorazit a ona se mi sama ani neozve. tak že chci vrátit peníze. A ani mi neodepsala a už se vůbec neozývá!!!

Začala jsem si jí vyhledávat na netu. Na emiminu byla jako TERKYT, email má PalickovaT@........ Tak jsem si to dala dohromady že by to mohla být Tereza Palickova a BINGO. Našla jsem i spousta jiných inzerátu na oblečení po své dceři co prodává. Nikde ale neměla vedený tel (chytrá). Hledala jsem tak dlouho že se mi pdoařilo najít jeden její starý inzerát kde prodávala pejska a tam tel měla! Volám na něj a nezvedá to. Na maily nereaguje. Na fb zprávu taky ne a ani tady na emiminu neodpovída. Jedná se sice o blbých 1351 Kč, ale kde to najdu jen tak žejo? Navíc když si představím jak si za to oblíká svojí dveru do značkovýho a pak to,,prodává´´ dál a takhle si vydělává… HNUS!

NEVÍM JESTLI S TÍM JÍT NA POLICII… JESTLI BY TO VŮBEC NĚJAK ŘEŠILI A JESTLI SI TAKY NEZADĚLÁM NA PRŮSER JÁ, KDYŽ JSEM SI OD NÍ OBJEDNALA ZNAČKOVÝ VĚCI LEVNĚJI. A TAKY SI MYSLÍM ŽE O ŽÁDNÝ ZNAČKY NEŠLO, NAŠLA JSEM SPOUSTA STEJNÝCH OBRÁZKU S OBLEČKAMA CO MI POSLALA ONA A JEDNÁ SE O ZBOŽÍ Z ČÍNY, JAPONSKA…TAKŽE I KDYBY MI ZBOŽÍ PŘIŠLO BYLA BYCH ASI MOC ZKLAMANÁ.

Co by jste mi poradili? NECHCI ABY JÍ TO JEN TAK PROŠLO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1744
8.6.13 08:47

Tady je její fb https://www.facebook.com/ tereza. palickova.39?fref=ts!!! MÁM VZTEK!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
8.6.13 08:52

Obávám se, že s tímhle asi nic moc dělat nepůjde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
8.6.13 09:01

No nevim, ale tím že jsi jí poslala prachy na účet předem, jsi do toho rizika šla… já jdu jen do dobírek :nevim: můžeš to nahlásit na PČR, ale pokud to neblyla částka nepřesahující 5000 Kč, tak to stejně smetou pod stůl. To by jsi musela najít ještě někoho, koho podfoukla a podat žalobu společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
8.6.13 09:03

@mejdylko

JJ…to jediný mě taky napadlo…achjo!!! UŽ NIKDYYY NEBUDU POSÍLAT PENÍZE PŘEDEM!! Já jsem tak naštvaná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
8.6.13 09:05

No já bych dala třeba tady nebo i na fb na zeď její jméno a že prosím ostatní podvedené maminky, aby se ozvaly, pokud vás bude více, tak to určitě na policii nahlaste.Ta částka se mi už zdá teda dost vysoká, ale mě by stvala i stovka :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
8.6.13 09:09

@Chaarlynecka jedině fakt někoho vypátrat, komu to udělala taky, protože sama asi nemáš moc šanci.. no je to na prd, ale jsi poučená. Sice blbě, ale jsi. Tak držím palce, ať něco vymyslíš, ale ty šance jsou mizivé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.6.13 09:10

Pokud si těch inzerátů našla víc, je slušná šance že je i víc podvedených, takže zkusit najít ostatní a společně nahlásit, nad 5000 Kč by to měl být trestný čin a policie by už mohla něco dělat… s navrácením peněz bych ale nepočítala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
8.6.13 09:11

@sisi33 Přesně tak, souhlasím. Dala bych to sem jako diskuzi s jejím jménem a třeba se opravdu někdo ozve. Tohle nemůže nikomu procházet:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
8.6.13 09:17

@misulka34

Na netu jsem našla jednu paní co si na ní stěžuje že jí taky neposlala zboží…ale u ní se jedná jen o 80 Kč :( Zkusím založit tedy tu diskuzi… nechci jí to nechat jen tak projít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
8.6.13 09:23

@Chaarlynecka To víže jo, jen do ní, tohle je fakt hnus.
Já znám jednu paní, která si na netu objednala pro dcerku oblečení na barbínku, dala za to 1000.-Kč a když mi ukázala co jí přišlo, tak by se člověk s prominutím poblil. NOrmálně někde doma udělané věcičky, z ponožek, pravděpodobně z triček atd. A to to měli být normálně vecičky, které se prodávají na barbie.
Vůbec jí potom už nemohla sehnat.
Já si tedy na netu radši moc nenakupuju, radši chodím do obchodů a nebo si objednám něco, ale jen na dobírku.

Když už bohužel bude smůla a peníze zpátky nedostaneš, tak aspoň třeba pomůžeš jiným maminkám, které by se nachytali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
8.6.13 09:25

@misulka34

S penězma už nepočítám…jen nedokážu překousnout jak se nahrabe penězma a nakupuje své holčičce značkový věci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
8.6.13 09:36

@Chaarlynecka To ti věřím, mě by to taky štvalo, ne že by člověk té její holčičce nechtěl dopřát, ale tohle se fakt nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
8.6.13 09:38

Jdi na policii, nikdy nevíš, třeba proti ní už někdo něco nahlásil. Máš bankovní výpis, že si jí peníze poslala a i emaily, kde je vidět co jsi si objednala. Je jedno, co to bylo, není trestné kupovat levně značkové zboží. Minimálně to bude někde evidované a ty z toho budeš mít lepší pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
8.6.13 09:40

Koukala jsem se jeden má pozitivní že zboží došle a pak negativní. tohle by se nemělo dít :cert: je to dost peněz jsi na mateřský i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová