Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu - máme pujcenou sedacku maxi cosi 0-13kg a potřebovala by ch pod ní podvozek, ale právě jen ten podvozek, kočárek máme. podvozek může být jakýkoli- golfový, od sportaku…prosím poraďte co mám poridit a kde?
@lllucie s adaptery pasuje na x-lander. Treba kolekce 2008 se da koupit uz dost levne
Myslíš jako podvozek kočárku, na kterej to jde nasadit, že?? Těch je plno - jakej máš kočák a jde sundat korba??
@paola white píše:
@lllucie s adaptery pasuje na x-lander. Treba kolekce 2008 se da koupit uz dost levne
WTF? ![]()
@paola white píše:
Sorry, se mi tvůj příspěvek objevil jako úvodní a autorčin zmizl ![]()
I na podvozek jané carrery. S adaptérem concord
kočárků je mraky, na které pasuje maxi cosi ![]()
@Krkael píše:
Sorry, se mi tvůj příspěvek objevil jako úvodní a autorčin zmizl
Si rikam ktera z nas ma vlci mlhu ![]()
Dekuju za rady, mam jane nomad a slalom…tam asi nepůjde ze? A adaptéry žádné asi neexistuji…me by stačil golfový podvozek, ale ten asi samotný bez potahy nejde koupit? Nebo jsem nenašla nikde…
Inglesina Zippy, Quinny Zapp, Bugaboo. Maxi Cosi dělá i přímo golfky, na které jde dát autosedačka.
@lllucie Ja jsem to mela na Quinny Speedi a na Quinny Zapp Xtra - ten druhy je jenom golfac, mala kolecka, kdybys vyuzivala ve meste, tak doporucuju, je to malicky podvozek, skladny a hodne lehky
Ale adaptery jsou treba na oboji, ja je dostala k sedacce, je to stejny typ na oba kocarky.
Ja mam k teto autosedacce podvozek qunny zapp.Je super malinky