Podzimní splín?

Anonymní
25.11.14 19:16

Podzimní splín?

Ahoj ženský, můžu se u vás vykecat? Prosím o zachování anonymu, chodí mi sem občas přítel.
Mám teď nějaký zvláštní období, je mi 26 let a já se nemůžu rozhodnout, co dál se svým životem. Nedávno jsme byli oba s přítelem zapálení do mimča, po několika měsících to docela pominulo. Navíc jsem zjistila, že si přítel píše s bývalou milenkou. Já jsem teď v sobotu taky někoho potkala, bylo mi s ním hrozně hezky a povídali jsme si do 3 do rána. Přidal si mě na Fb, ale nenapsal. Tak jsem mu napsala první já v neděli i včera. Pak jsme si psali docela hezký věci, smála jsem se u toho počítače jak malá. Ale on první nenapíše a já se nechci vnucovat. Napsali byste znovu třeba vy?
A od včerejška mi je nějak smutno, tečou mi slzy i když nevím proč. Nevím, jestli chci mít to mimčo, nevím jak dál se posunout v životě a ještě bych si hrozně přála vyjít si třeba s tím dotyčným, ale on mě nikam nepozval. Chápu, asi nemá zájem. Ale proč mi to je tak líto??
Já se moc omlouvám, ale teď nemám žádnou kamarádku, které bych to mohla říct :-/

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.11.14 19:20

Prý se tomu říká láská :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
25.11.14 19:23

Ahojky, no jestli máš zaječí úmysly, tak bych mimčo neplánovala… a jinak tomu tvému objevu bych teď první nepsala, počkala bych, jestli se neozve.
To, žes napsala první, by mi vůbec nevadilo, já se taky ozývám, když něco chci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
25.11.14 19:25
@kouřící králík píše:
..anebo PMS :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
25.11.14 19:28

Tak za prvé určitě neplánuj teď mimčo, za druhé buď se rozejdi s přítelem, nebo odpusť, ale mimčo teď fakt ne…Co ho vede k tomu si psát s bývalou milenkou? Máš ho ráda?
Jestli to není tak horké tak si užívej svobodu, to že nemáš žádné závazky a klidně můžeš ze vztahu „utéct“ a najít si třeba někoho jiného s kým si budeš jistá že mimčo chceš :).A nemusí to být zrovna ten přes fb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.14 19:31

@Black_Orchids

:think: :think: já ti nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.14 19:32

Jsme spolu 5 let, není to jen tak se rozejít. Ráda ho mám a moc. Ještě nedávno jsem s ním to dítě chtěla. Kdybych se měla rozhodnout dnes, tak nevím. :-(
Proč si s ní píše, nevím, říká, že je všechno u nás v pohodě.
Já nevím, sedím tu a brečím a nedokážu přestat. Bojím se i toho, že zůstanu sama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.14 19:33

@Black_Orchids Tím to není…

• Citovat
  • Upravit
13021
25.11.14 19:33

No a proč tedy přemýšlíš o tamtom??? :nevim:
A jak dlouho takhle brečíš???Není to fakt deprese už? A je důvod proč bys ji měla mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
25.11.14 19:45
@kouřící králík píše:

Nezáviď… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.14 19:54

@SIMONA1234
co dodat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
25.11.14 19:57

Taky mě napadl PMS :mrgreen: A nebo prostě život. Já mívám občas plačtivé dny běžně, prostě mi připadá všechno líto, přemýšlím úplně o všem, napadá mě, že nežiju, jak bych chtěla atd. Myslím, že nejistota je v životě naprosto normální a divím se, že ses s tím setkala až teď a divíš se tomu :think: To jsi šťastnej člověk. Nebo jsem divná i já, ale já prostě někdy takové splíny mám, jsem povahový melancholik, se sklonem k depresím, takže mi někdy připadá, že je vše špatně. Co se toho přítele týče, tak vždycky budou kolem jiní potenciální partneři, musíš se rozhodnout, co je pro tebe důležité, popřemýšlet o tom současném partnerovi i o tom potenciálním. Taky může mít své velké chyby, které teď nevidíš. Můžeš se kvůli němu rozejít se současným přítelem a po pár měsících můžeš zjistit, že ti třeba zahýbá nebo kdoví co. Myslím, že takové situace k dlouhodobému vztahu prostě patří :think: Možná jsem staromódní :nevim: Ale o tom to prostě je. Zamilovanost trvá krátce, pak se každý musí rozhodnout, jestli vybuduje pevný svazek s jedním mužem, nebo bude partnery po čase střídat, právě pro pocit zamilovanosti. Netvrdím, že je ta druhá možnost špatná, záleží na každém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
25.11.14 19:57
@kouřící králík píše:
@SIMONA1234
co dodat 8o
:* máš nás… :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
25.11.14 20:00

A ještě jedna věc - i když miluješ „dlouhodobě“ jednoho chlapa, můžeš se zamilovat do jiného ;) To ale ještě neznamená, že toho prvního kopneš kamsi a poběžíš za tím druhým. Ono to časem přejde… Nebo někdo z minulosti může zůstat tvému srdci navždy blízký, když ho potkáš, tak tě třeba píchne u srdce. Opakuju - to je život :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.14 20:01

@SIMONA1234
:D :D :D díky osude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie