Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Minule mi chcípnul ještě do vánoc
tak jsem tam pak šoupla chvojí ![]()
@Blešík Aha. Tož to jsem se zas nachytala
. Nu což, chvojí to jistí…
![]()
Ahoj, vymena osazeni nebo ozdobeni truhliku je tase aktualni. Pochlubite se fotkami pro inspiraci? Me na to chybi bunky, potrebuji neco okopirovat…
Taky jsem o takové diskuzi přemýšlela. Přijďte s nápady. Mně chcíply surfinie na padlí a teď mám prázdná okna..
U me teda urcite. Sla jsem s odpadkama a koukam na svuj balkon a byl to zalostny pohled. Chudinky odkvetle, ridke a otrhane. Chce to zmenu, jen nevim, jak na ni.
Ü nás letos taky nic moc. My letos opečováváme mimino
. Ale chystám se na nákup, loni jsem měla tohle:
Věnec už vzal za vlast, letos asi nějakej koupím. Na výrobu nebude letos čas, byla to piplačka.
@terinka4444 Ten odkaz je dobrej. Jen co pak dělaj s těma mini stromkama? Navíc takovej truhlík asi vyjde dost draho. Pro mě asi ten vřes a větvičky.
@terinka4444 Sikovny odkaz. A ted uz jenom splasit material.
@tulipán píše:
@terinka4444 Sikovny odkaz. A ted uz jenom splasit material.
@Genovesa píše: Ü nás letos taky nic moc. My letos opečováváme mimino. Ale chystám se na nákup, loni jsem měla tohle:
Věnec už vzal za vlast, letos asi nějakej koupím. Na výrobu nebude letos čas, byla to piplačka.
No ten truhlík s vřesem je parádní!!
![]()
@terinka4444 píše:![]()
![]()
já už byla venku okouknout, jak vypadají truhlíky s muškátama
ale ještě mi tedy hojně kvetou
Tak to Ti gratuluju. Moje jsou pekne susiny. A u sousedky, ktera ma vzdycky dzungli, to taky nevypada reprezentativne. A akorat to likviduje. Mely jsme dneska stejny napad.