Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak bych Vás ráda poprosila o inspiraci. Chtěla bych si udělat truhlíky na okno, ale ne chryzantény, protě tam něco napíchat. Takže zkusím zajít na jehličňany, a i listí? A mohu to zapíchat do hlínx nebo do čeho? Děkuju já jsem straššný antitalent tak bych byla ráda za nějaké foto
Já to vždycky píchám do písku
Toho klasického
Jsou i těžké a když hodně fičí,tak jen tak neuletí či nespadnou ![]()
jo píek, vidíš to bych mohla. Na pískovišti je už ošklivej a na jaře se bude stejně měnit. Do té hmoty se mi ani nechce investovat, bych ji potřebovala hodně a do truhlíků na okno mi to přijde škoda. A nějakou inspiraci byste pro mě neměli?
Já tam dávám tak dva druhy jehličnanu…do prostřed bodláky,šípky, takové ty oranžové zvonečky (nevím jak se to jmenuje),nějaké traviny a pak tam píchnu třeba strašáka na špejli a dolů dám velikou mašli z pytloviny nebo z toho sítěného materiálu ![]()
Já jsem dělala toto,už to mám venku asi 3týdny a pořád to je hezké a nevadne to-je to v hlíně,ale keříky utrhnuté,takže to jednoho dne pojde.Nezalívám ![]()
janca84 píše:
Já jsem dělala toto,už to mám venku asi 3týdny a pořád to je hezké a nevadne to-je to v hlíně,ale keříky utrhnuté,takže to jednoho dne pojde.Nezalívám
To je krááááááááásnýýýýýýýýýýýýý
![]()
radka101 píše:janca84 píše:To je krááááááááásnýýýýýýýýýýýýý
Já jsem dělala toto,už to mám venku asi 3týdny a pořád to je hezké a nevadne to-je to v hlíně,ale keříky utrhnuté,takže to jednoho dne pojde.Nezalívám![]()
Děkuji
Jsou to věci,které jsem natrhala na procházce s malou.Šípky,pak takové ty bodláky-ty teda šíleně píchají
Pak nějaký strom na kterém rotou ty červené bobulky,nevím co to je?
A ta chocholatá tráva
Dole je kukuřice a oříšky.V papírnictví jsem pak objevila tyhle hezké zápichy,tak jsem je tam zabodla a bylo ![]()
písek je prima, jak tu někdo psal. I my dáváme do truhlíků a přežije to i vítr a déšť
V zimě tam máme jehličí a vypadá to skvěle! ![]()
Pro větší inspiraci bychom mohli třeba i dávat fotky naší výzdoby, co na to říkáte? ![]()
Ráda bych to tu oživila, takže prosím o fotky podzimní výzdoby! ![]()