Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Lenka512 píše:
Jídelna Hrnečku vař nebo Ubrousku, prostři se
Asijský fast food „Hrnečku vař“ ![]()
Dílna u Mata a Pata, sportovní potřeby Kocoura v botách, zverimex Maxipsa Fíka, koupaliště u Rákosníčka, potraviny u Otesánka, prodej medu Včelky Máji, dřevařství Spejbla a Hurvínka… ![]()
@Jura007 píše:
Asijský fast food „Hrnečku vař“
Máme dost originální pohádky od M. Macourka- skoro nikdo to nezná i když některé byly zanimované. „O modrém hrnci který rád vařil rajskou omáčku“, Jonáš a rybí tuk", „Proč se ve škole netahá za uši“, „O vodovodu, který zpíval v opeře“.
Nebo co třeba Človíček, Žofka Orangutánová, Krteček, Ferda Mravenec. Snad se neopakuji, nečetla jsem vše ![]()
Diamantové skály (Třetí princ), Ovoce a zelenina u 12-ti měsíčků
moře pro Malou mořskou víluva rybník s vodníkem, Hrusice (Mikeš), noční bar Večernice.. ![]()
@aprazanda píše: Černá skála - vchod do pekla.…a vodní mlýn Doroty Máchalové („S čerty nejsou žerty“)![]()
@Jura007 píše: …a vodní mlýn Doroty Máchalové („S čerty nejsou žerty“)…a nahoře nebe a na obláčku sedí „anděl páně“ Petronel (Ivan Trojan
…a ještě kovárna, ve které pracuje kovář Mikeš (Pavel Kříž), co má obrovskou železnou palici… („O statečném kováři“)
@Jura007 píše: …a nahoře nebe a na obláčku sedí „anděl páně“ Petronel (Ivan Trojan) a za trest píše stokrát „Nemám mlátit Ježíška“
![]()
![]()
Asi nezvládnu namalovat Trojana
. Budu ráda, když namaluju baráky. Nejjednodušší bude sídliště Šmoulov ![]()
Ahoj, můžem se taky přidat? Napadla nás prádelna u Špindi Strakáčka (z Neználka), hájovna u Robátka a ještě přemýšlíme nad hospodou, tu nevím, jestli už máte?
A ještě mě napadla farma a tam Pejsek a Kočička pečou dort, Slepička zachraňuje dusícího se Kohoutka, Brémští muzikanti vyhání lupiče z chaloupky…
Liščí lunapark- liška vozí děti na ocase
![]()
A co třeba lom s trpaslíky- ti od Sněhurky chodili rubat, pokud si pamatuji ![]()
Příspěvek upraven 09.02.13 v 13:29
@zasemamina píše:
A ještě mě napadla farma a tam Pejsek a Kočička pečou dort, Slepička zachraňuje dusícího se Kohoutka, Brémští muzikanti vyhání lupiče z chaloupky…
Liščí lunapark- liška vozí děti na ocase![]()
A co třeba lom s trpaslíky- ti od Sněhurky chodili rubat, pokud si pamatuji
Tak nevím - Lojza Liška z mojí minulé práce, ten asi děti na ocase nevozí… ![]()