Pohádkový sklep strašidel Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5255
15.7.10 18:03

Pohádkový sklep strašidel Ostrava

Ahoj holky, přemýšlíme že nějaký den skočíme do Ostravy do pohádkového sklepu strašidel na černé louce, nebyla jste některá, jestli to stojí zato? Kamarádka mě dost odrazovala, že to máme za 10 minut projíte a je po zábavě :-D
Díky za recenze :-)
 Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17010
15.7.10 18:13

my jsme se v tom sklepě byli mrknout, ale tenkrát byl na Slezskoostravském hradě a teda nic moc :roll: jako za 10 minut nemáš co dělat a ani se mi tam moc nelíbilo.
A to nemáme malé děti, myslím, že ty tvoje jsou na to dost malé… aby se pak báli nebo třeba měli noční můry, ale to musíš zvážit sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
15.7.10 18:15

nevím,na dlouho to teda není,byla jsem tam ještě jako puberťačka :lol: možná tam něco pomněnili,ale spíš bych se bála toho že na to jsou tví prckové ještě malí,leda jen s tím starším,bylo to tam takové tmavé,hrůzné zvuky a tak,maličké by se tam určitě nelíbilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
15.7.10 18:58

My v něm byli na tom Slezskoostravském hradě - kdyby to tady nezaznělo, tak bych si na to ani nevzpomněla (tak hluboko to bylo zasunuté :lol: ). Synovi byl tehdy rok a 3/4 a nezanechalo to v něm nic, spíš to rychle proběhl („nezdržujte, chci lumpačit venku!“ :lol: ). Jestli by se dítko bálo, nevím, ale pokud ano, tak spíš to starší, které už si pojem „strašidlo“ uvědomuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.10 19:29

ahojte, mě to tak přijde trošku k smíchu, malý to prošel suverenně beze strachu a byla to opravdu otázka chvilky, fakt nic mooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
15.7.10 20:03

My tam byli někdy v dubnu tohoto roku,je to fakt docela rychle projité,ale aspoň něco kam s tím prcem jít.Domiho to už zajímalo koukal na strašidla a měl z nich respekt,ale nebál se.Nebylo to ani drahé,takže to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
15.7.10 20:04

ono jestli tam pojedete tak určo skočte i vedle do mořského akvária.my to vzali přijednom tehdá.Ještě chceme jet do Miniuni vše je to na Černé louce,to je ale venku,takže až bude méně hyc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
16.7.10 07:03

Holky díky za pomoc, šli bychom jen se starším, no uvidíme, zase jet tam jet kvůli tomu se mi nechce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
16.7.10 09:23

My jsme tam byli loni, na společnou vstupenku jsme měli vše - slezskoostravský hrad, miniuni, sklep strašidel. Ten sklep z toho byl nejslabší, ale špatný to nebylo. Pak jsme šli ještě do toho mořského akvárka, který bylo dost drahý a nic moc tam zase nebylo.
 Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet14 nepřihlášená
26.7.10 21:02

Ahojky, pokud se tam chystáte kvůli tomu, tak určitě nejezděte. Je to fakt malý, byli jsme tam se synem, když měl 2 roky, nebál se a abychom nebyli venku za 5 min, hráli jsme tam 10 na schovku, toho bavilo:-). Akvárko je malé a „zapáchající“, nejlépe z toho vychází Miniuni, ale nesmíš natrefit na obrovský počet lidí, tak nejlépe přes týden a dopoledne, jinak se tam ušlapete, rozlohou tedy také malé.
Petra
P.S. Zajeďte si raději do Dinoparku a v tomto počasí do Hasičského muzea v OV-Přívoze (pokud jde o syna)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.