Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
chci se zeptat… Děti mi pod vlivem školkové angličtiny - která je strašně baví - chtějí poslouchat „povídání anglicky“.
Takže jsem sebrala dálkový ovladač tatínkovi, který jim regulérně pustil CNN
a ráda bych získala nějaké rozumnější tipy.
Jaké pohádky v angličtině pouštíte dětem? A odkud je berete, z Ulož. to?
Předem díky všem!
Pro deti je vyborny serial Peppa Pig
hromada dilu je na youtube
Mám dobrou zkušenost s pohádkami „Little princess“. Hledala bych také veršovanky a dětské písničky v aj. Můžete se podívat třeba na odkaz, který přikládám.
Tak za nás určitě The Gruffalo, ta bezkonkurenčně vede už několik měsíců a mohl by ji vidět denně. Tady je trailer http://www.youtube.com/watch?…
Poustim z You tube. Zalezi kolik je detem. malej ma 2 a neco a ted ma rad Postman pat, fireman Sam taky ma rad ang. pisnicky-poustim mu na:Mother goose club, tam jich je spousta.Pro holcicky Angelina ballerina, Dora the explorer.
Mame satelit. Sledujeme stanici Tiny Pop, Tiny Pop+ kde bezi anglicke pohadky cely den.
Pripadne pohadky z DVD.
Ahoj zkus doru průzkumnici nebo Diega. Jsou to výukové programy pro děti. Pohádka v češtině a angličtině. Děti to hodně baví. Pak pouštíme od mala pouze v angličtině klasické pohádky od disneyho.
Holky, můžete mi prosím napsat odkaz na ty pohádky v angličtině, které stahujete na uložto, nemůžu nic najít. Děkuji moc