Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chci se zeptat.
V 13 TT mi bylo řečeno na 1. screeningu že nejspíš holčička. Pak jsem šla 16 TT na prohlídku, která teda trvala chviličku a ultrazvuk se jentak proletěl ![]()
A to mi bylo sděleno že spíš chlapeček zas.
Mám už doma tři, tak chápete že bych tu holčičku uvítala
samozřejmě ale nejdůležitější že je zdraví, a budu miminko milovat stejně bez ohledu na pohlaví. Ale přeci jen je ještě nějaká šance že třeba na druhém screeningu by to bylo jinak? Nevím jak moc je to určení pohlaví v 16 TT spolehlivé, páč mi paní doktorka řekla že, to ještě budeme zkoumat v tom 20 tt ![]()
Jaké jsou Vaše zkušenosti?
![]()
Z holcicky chlapeček byt “bohužel” muže
, ale třeba se to ještě zmeni..mě rekli na 1.screeningu kluk a pak to jen potvrzovali, všem kamarádkám řekly kluka hned a mají kluky
tyjo 3 kluky
ja mám jednoho a jsem vyrizena
hlavně zdraví ![]()
@reny14 mám, ta první 16 TT ale z toho asi určitě prd poznáme. A druhá z toho 13 TT absolutně mázlé a nevím jak je tam mimčo otočené ![]()
@Petrussee no já hodně četla že v tom 16 TT ještě může mít nateklý klitoris tak se to dá zaměnit. No nevím. Už chci mít jistotu z toho 20 TT. Ještě měsíc 😂
Tak je už ty dva kluky mám poměrně velký, tak už je to lepší ![]()
Kamarádce řekli kluka na 2. screeningu v 20tt. Pak už do porodu měla myslím UZ jen v 30tt a poslední už jen v porodnici. Pořád počítala s klukem, nikdo jí to od toho 20tt nevyvrátil. No a je to Magdalenka
Takže šance, že to bude holka ještě existuje. Ale jak píšeš, hlavně zdraví!!! ![]()
Mne u dvou řekli pohlaví ve 13tt, u jednoho „az“ v 16tt. U všech se trefili. Ale je fakt, ze u té holky po 2 klucich jsem tomu nějak nemohla uvěřit, počítala jsem s klukem. Ale holka to fakt je. Neznám osobně nikoho, komu by se u určení pohlaví spletli. Jen z dob dávných, kdy utz byla vymozenost, a to přímo já.
U nás se asi netrefili ted u třetího
Na prvním screeningu mi rekli ze to asi vypadá na holčičku. Pak v 18 tt mi řekla ma dr ze je to fakt holka.No a na druhem screeningu uz je to 100% kluk
Tak doufám ze uz to tak zůstane
Hlavni je at je miminko zdrave ![]()
@Estheer V 16tydnu mi lékař zdělil pohlaví a v obou případech se trefil
@Estheer píše:
@Petrussee no já hodně četla že v tom 16 TT ještě může mít nateklý klitoris tak se to dá zaměnit. No nevím. Už chci mít jistotu z toho 20 TT. Ještě měsíc 😂Tak je už ty dva kluky mám poměrně velký, tak už je to lepší
Pochybuji, že by v 16tt doktor změnil penis za klitoris. Jestli viděl kluka, tak to nejspíš bude.
@karkarka no takhle, řekla že se jí tam něco mihlo, a že to ještě příště bude zkoumat 🙈 😂
@Petrussee no jsem nedočkavá
když jednou tak asi, a pak asi potom tak. Ale hlavně že je vše zatím v pořádku ❤️️❤️️❤️️
@Estheer chápu
přesně, hlavně, ze je vše v pořádku
taky jsem chtěla holčičku a mám kluka, vybrat si nejde..ale jsem rada ![]()