Pohlaví 16 tt

9
29.5.22 17:29

Pohlaví 16 tt

Ahoj holky, chci se zeptat.

V 13 TT mi bylo řečeno na 1. screeningu že nejspíš holčička. Pak jsem šla 16 TT na prohlídku, která teda trvala chviličku a ultrazvuk se jentak proletěl :lol:
A to mi bylo sděleno že spíš chlapeček zas.
Mám už doma tři, tak chápete že bych tu holčičku uvítala :P samozřejmě ale nejdůležitější že je zdraví, a budu miminko milovat stejně bez ohledu na pohlaví. Ale přeci jen je ještě nějaká šance že třeba na druhém screeningu by to bylo jinak? Nevím jak moc je to určení pohlaví v 16 TT spolehlivé, páč mi paní doktorka řekla že, to ještě budeme zkoumat v tom 20 tt :lol:
Jaké jsou Vaše zkušenosti? :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3212
29.5.22 17:38

Tak buď tak nebo tak. A foto nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6889
29.5.22 17:40

Z holcicky chlapeček byt “bohužel” muže :roll: :D, ale třeba se to ještě zmeni..mě rekli na 1.screeningu kluk a pak to jen potvrzovali, všem kamarádkám řekly kluka hned a mají kluky :mrgreen: tyjo 3 kluky 8o ja mám jednoho a jsem vyrizena :D hlavně zdraví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.5.22 17:44

@reny14 mám, ta první 16 TT ale z toho asi určitě prd poznáme. A druhá z toho 13 TT absolutně mázlé a nevím jak je tam mimčo otočené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.5.22 17:46

@Petrussee no já hodně četla že v tom 16 TT ještě může mít nateklý klitoris tak se to dá zaměnit. No nevím. Už chci mít jistotu z toho 20 TT. Ještě měsíc 😂

Tak je už ty dva kluky mám poměrně velký, tak už je to lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
29.5.22 17:50

Kamarádce řekli kluka na 2. screeningu v 20tt. Pak už do porodu měla myslím UZ jen v 30tt a poslední už jen v porodnici. Pořád počítala s klukem, nikdo jí to od toho 20tt nevyvrátil. No a je to Magdalenka :lol: Takže šance, že to bude holka ještě existuje. Ale jak píšeš, hlavně zdraví!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
29.5.22 18:27

Mne u dvou řekli pohlaví ve 13tt, u jednoho „az“ v 16tt. U všech se trefili. Ale je fakt, ze u té holky po 2 klucich jsem tomu nějak nemohla uvěřit, počítala jsem s klukem. Ale holka to fakt je. Neznám osobně nikoho, komu by se u určení pohlaví spletli. Jen z dob dávných, kdy utz byla vymozenost, a to přímo já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
29.5.22 18:28

Mě se trefily hned ve 12+5 na screeningu. U obou.  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
29.5.22 18:35

U nás se asi netrefili ted u třetího :D Na prvním screeningu mi rekli ze to asi vypadá na holčičku. Pak v 18 tt mi řekla ma dr ze je to fakt holka.No a na druhem screeningu uz je to 100% kluk :mrgreen: Tak doufám ze uz to tak zůstane :D Hlavni je at je miminko zdrave :hug:

• Citovat
  • Upravit
14313
29.5.22 18:40

@Estheer V 16tydnu mi lékař zdělil pohlaví a v obou případech se trefil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15297
29.5.22 20:18
@Estheer píše:
@Petrussee no já hodně četla že v tom 16 TT ještě může mít nateklý klitoris tak se to dá zaměnit. No nevím. Už chci mít jistotu z toho 20 TT. Ještě měsíc 😂Tak je už ty dva kluky mám poměrně velký, tak už je to lepší :lol:

Pochybuji, že by v 16tt doktor změnil penis za klitoris. Jestli viděl kluka, tak to nejspíš bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.5.22 20:21

@karkarka no takhle, řekla že se jí tam něco mihlo, a že to ještě příště bude zkoumat 🙈 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6889
29.5.22 21:10

@Estheer uvidíš :D ale příště už to půjde určitě vidět :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.5.22 21:15

@Petrussee no jsem nedočkavá :lol: když jednou tak asi, a pak asi potom tak. Ale hlavně že je vše zatím v pořádku ❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6889
30.5.22 07:53

@Estheer chápu :D přesně, hlavně, ze je vše v pořádku :srdce: taky jsem chtěla holčičku a mám kluka, vybrat si nejde..ale jsem rada :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí