Pohlaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
363
28.6.08 17:18

Tak já si víc přála chlapečka, a i ho tak vnímala (i když podle babských pověr- zvracení, semtam beďárky, bříško spíš do hruštičky- vypovídalo o holce), v 16tt na 1.screeningu na bulovce mi řekl, že to takhle brzy nemůže určit!! (a byl to zkušený doktor i dobrý UZ), pak ve 20tt mi můj gynekolog řekl, že by to mohl být chlapeček (viděli jsme tam i něco jako pindíka;o)- ale řekl, že on se v tomhle směru často plete;o))… a taky že jo ve 24tt jsem šlas znovu na bulovku- Dr. to dlouho zkoumal- musela jsem se i otočit na bok- a nakonec prohlásil že je to holčička… a když jsem byla na 4D UZ V gennetu tak mi holčičku potvrdili.. jsem ráda, že to vím, protože jsem víc chtěla kluka, ale takhle jsem se už stihla zadaptovat;o), a na holčičku se mooc těším;o)

Jsem taky docela silný alergik (nejvíc trávy apod.)..navíc všude hlásí, že je jsou letos strašně silné alergeny- že se jim to ani do tabulek nevejde :twisted: :cry: … a bohužel by se antihistaminika moc užívat neměly (vakcinace se musí vyloučit úplně), protože by mohli uspávat mimi…takže užívat jen nouzově- o což se snažím- tudíž jsem pořád zavřená doma s čističkou, klimoškou a zvlhčovačem :lol: oplachuju si často obličej , nos i v krku.. a i když tomu nevěřím- tak jsem ze zoufalství zkusila homeopatika (Rhinallergy), a kupodivu trochu pomáhají;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.9.08 09:50

Nám to taky nikdy neřekli přesně, protože miminko bylo pořád špatně natočené. Ale na uz i na 3D tipovali vždycky holku a vyšlo jim to. Více viz třeba tady:
 www.pohlaviditete.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LLLLLLLLL
6.4.13 12:16

Teda teda…nic o tom nevíte a takhle hned soudíte…pohlavní orgány se sice vyvíjejí až déle ale už okolo toho 12 týdne se dá pohlaví poznat dle postavení pánevních kostí, pokud tedy má gynekolog dobrý ultrazvuk!

• Citovat
  • Upravit
167
7.5.14 12:47

Ahoj holky, chci se zeptat, stalo se některé z vás, že vám řekli pohlaví a pak ho změnili, popř. za jak dlouho? Já jsem v 15. týdnu a paní doktorka řekla na 90% holčička, že i když to přímo není vidět, tak že u kluků a holek bývá něco jinak zahlé (no neviděla jsem na tom ultrazvuku vůbec nic). Předem díky :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
7.5.14 15:52

Zdravím…přidávám svou zkušenost :)..
Ve 13tt na screeningu nám byla sdělena holčička.
Ve 20tt mi bylo řeččeno holčička.
Poté jsme si nechali udělat test z krve (který má určit pohlaví), aaa chlapeček.
Takže jsme šli opět na UZ a máme to 3× natočeno a hodněpodrobně a je to prostě holčička.
Byla jsem v Gynetu ( u jiného dr, který o mě nic nevěděl abych znala jeho názor),24tt a prostě ani náznak pindíka, ani varlátek tam nebyl…

Takže jsme připraveni na obě varianty, ale teda spíše na holčičku.

Co se týče krve, prý šlo asi o nějakou technickou chybu a bylomi řečeno, že v dnešní době se UZ už moc nemýlí, pokud je dr zkušený.

Budu se ptát ještě na kontrole příště (ikdyž je to jedno)… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.9.14 21:14

Taky máme pohlaví miminka nejisté, v 16. týdnu muj gynekolog tvrdil chlapečka, v 18.týdnu v nemocnici na kontrole holčičku, ve 20.týdnu na genetickém utz chlapečka a ted na 4D utz opět holčičku :D prostě mi v břiše probíhá neustálá transformace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.21 19:10

Pohlaví

Dobrý den, hádal by někdo pohlaví? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
14.9.21 19:28
@Jaňkakaňka píše:

Je z profilu, takže třeba někdo bude hádat z kávové sedliny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
14.9.21 19:29

Takhle vypadá naše holka z profilu a kámošky kluk z profilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
14.9.21 19:31

Vidím to na 50% holka a 50% kluk :mrgreen: copak ti řekl doktor, že se ptáš tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
14.9.21 19:33

@Kfětoslava v tomto týdnu se to ani jinak nezjišťuje. Takže fotka je v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
14946
14.9.21 19:37
@JanaDaR píše:
@Kfětoslava v tomto týdnu se to ani jinak nezjišťuje. Takže fotka je v pořádku.

Já neříkám, že by fotka nebyla v pořádku, jen píšu zakladatelce, že z profilu to nikdo nepozná ani nemůže hádat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
14.9.21 19:43

@Kfětoslava a proto píšu, že v tomto týdnu se to určuje z profilové fotky plodu, nijak jinak. Respektive při profilovém pohledu na něj.

• Citovat
  • Upravit
2154
14.9.21 19:46
@Jaňkakaňka píše:

Mam stejnou chlapec :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35832
14.9.21 19:48