Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já si víc přála chlapečka, a i ho tak vnímala (i když podle babských pověr- zvracení, semtam beďárky, bříško spíš do hruštičky- vypovídalo o holce), v 16tt na 1.screeningu na bulovce mi řekl, že to takhle brzy nemůže určit!! (a byl to zkušený doktor i dobrý UZ), pak ve 20tt mi můj gynekolog řekl, že by to mohl být chlapeček (viděli jsme tam i něco jako pindíka;o)- ale řekl, že on se v tomhle směru často plete;o))… a taky že jo ve 24tt jsem šlas znovu na bulovku- Dr. to dlouho zkoumal- musela jsem se i otočit na bok- a nakonec prohlásil že je to holčička… a když jsem byla na 4D UZ V gennetu tak mi holčičku potvrdili.. jsem ráda, že to vím, protože jsem víc chtěla kluka, ale takhle jsem se už stihla zadaptovat;o), a na holčičku se mooc těším;o)
Jsem taky docela silný alergik (nejvíc trávy apod.)..navíc všude hlásí, že je jsou letos strašně silné alergeny- že se jim to ani do tabulek nevejde
… a bohužel by se antihistaminika moc užívat neměly (vakcinace se musí vyloučit úplně), protože by mohli uspávat mimi…takže užívat jen nouzově- o což se snažím- tudíž jsem pořád zavřená doma s čističkou, klimoškou a zvlhčovačem
oplachuju si často obličej , nos i v krku.. a i když tomu nevěřím- tak jsem ze zoufalství zkusila homeopatika (Rhinallergy), a kupodivu trochu pomáhají;o)
Nám to taky nikdy neřekli přesně, protože miminko bylo pořád špatně natočené. Ale na uz i na 3D tipovali vždycky holku a vyšlo jim to. Více viz třeba tady:
www.pohlaviditete.cz
Teda teda…nic o tom nevíte a takhle hned soudíte…pohlavní orgány se sice vyvíjejí až déle ale už okolo toho 12 týdne se dá pohlaví poznat dle postavení pánevních kostí, pokud tedy má gynekolog dobrý ultrazvuk!
Ahoj holky, chci se zeptat, stalo se některé z vás, že vám řekli pohlaví a pak ho změnili, popř. za jak dlouho? Já jsem v 15. týdnu a paní doktorka řekla na 90% holčička, že i když to přímo není vidět, tak že u kluků a holek bývá něco jinak zahlé (no neviděla jsem na tom ultrazvuku vůbec nic). Předem díky
)
Zdravím…přidávám svou zkušenost
..
Ve 13tt na screeningu nám byla sdělena holčička.
Ve 20tt mi bylo řeččeno holčička.
Poté jsme si nechali udělat test z krve (který má určit pohlaví), aaa chlapeček.
Takže jsme šli opět na UZ a máme to 3× natočeno a hodněpodrobně a je to prostě holčička.
Byla jsem v Gynetu ( u jiného dr, který o mě nic nevěděl abych znala jeho názor),24tt a prostě ani náznak pindíka, ani varlátek tam nebyl…
Takže jsme připraveni na obě varianty, ale teda spíše na holčičku.
Co se týče krve, prý šlo asi o nějakou technickou chybu a bylomi řečeno, že v dnešní době se UZ už moc nemýlí, pokud je dr zkušený.
Budu se ptát ještě na kontrole příště (ikdyž je to jedno)… ![]()
Taky máme pohlaví miminka nejisté, v 16. týdnu muj gynekolog tvrdil chlapečka, v 18.týdnu v nemocnici na kontrole holčičku, ve 20.týdnu na genetickém utz chlapečka a ted na 4D utz opět holčičku
prostě mi v břiše probíhá neustálá transformace ![]()
@Jaňkakaňka píše:
Dobrý den, hádal by někdo pohlaví? 😁
Je z profilu, takže třeba někdo bude hádat z kávové sedliny ![]()
Takhle vypadá naše holka z profilu a kámošky kluk z profilu.
Vidím to na 50% holka a 50% kluk
copak ti řekl doktor, že se ptáš tady?
@Kfětoslava v tomto týdnu se to ani jinak nezjišťuje. Takže fotka je v pořádku.
@JanaDaR píše:
@Kfětoslava v tomto týdnu se to ani jinak nezjišťuje. Takže fotka je v pořádku.
Já neříkám, že by fotka nebyla v pořádku, jen píšu zakladatelce, že z profilu to nikdo nepozná ani nemůže hádat
@Kfětoslava a proto píšu, že v tomto týdnu se to určuje z profilové fotky plodu, nijak jinak. Respektive při profilovém pohledu na něj.
@Jaňkakaňka píše:
Dobrý den, hádal by někdo pohlaví? 😁
Mam stejnou chlapec ![]()