Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Jéje, taky se přimlouvám za neutrální barvy, dá se vybrat spousta věcí tak, aby to mohlo nosit děvče i kluk. Případnému dalšímu sourozenci opačného pohlaví budeš nakupovat vše znovu? Měli jsme i kočárek neutrální, peřinky, prostě vše.
Taky jsem měla na obě holčičky ty první velikosti čistě bílé, i když mi bylo řečeno, že je to na sichr. Ale takhle brzy bych taky ještě nekupovala, spíš až po 2.screeningu, jak tu někdo psal.
Je to strašně brzo na nákupy, " slevy " a " výhodné božíííí " akce jsou všude a furt
Já to začala dávat do kupy až teďka, mám ukončený 30tt a tam už je větší jistota, že pohlaví bude takové, jako se ukázalo na UTZ. Ale tak jako tak nepřeháním a mám spíš neutrál do začátku ![]()
Vidím už tady máme odkázeček na shopík
Krásná reklamička, děkujeme. Ale narovinu, trošku předražené a slevu sem čekala vyšší, dle toho jak básníš v prvotním příspěvku… ![]()
@Cecilia87 no moc věcí tam teda není
a cenově taky žádná výhra, to existují teda lepší shopy
a s vybavickou do barvy bych taky počkala, nevíš co se ještě může změnit. Když už musíš tak kupuj neutralni
to se dá navíc ještě i pak využít, buď ty nebo nějaká kamarádka po tobě ![]()
@shadowbabe a @anomally poprosím tedy o nějaké další shopy, kde se dá nakupovat? Taky toho nemíním nakupovat hromady, ale něco se mi tam líbí a každá sleva se počítá a taky nemusí být vše to nejlevnější ![]()
U nás se taky odhad pohlaví změnil a kdo ví, jak to nakonec bude
ještě toho moc nekupuju, ale když už, tak bílé a oblíbila jsem si odstín mint, to jsou krásný věci ![]()
@Cecilia87 jo jasně, každý to máme jinak
já bych třeba tisícovku za deku nedala
a ani mi nepřijde, že by tam byl nějak extra výběr oblečení a tak, ale dopodrobna jsem celou stránku nezkoumala. Když se ti to tam líbí a i se slevou ti to přijde fajn, tak proč ne
jen bych asi brala věci neutrální ![]()
@Aries6
Mohu se zeptat, jakou barvičky jste volila do postýlky? Myslím tím, hnizdecko a mantinel pokud jste mela ![]()