Pohlaví dítěte dle astrologie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pohlaví dítěte dle astrologie
Vyšlo vám pohlaví dítěte podle Jonášovy metody? A co starší/mladší krev?
A taky se píše, jestli novoluní nastane do 9 dnů po narození matky - bude první dítě holka, jestli ne - kluk. Pravidlo ascendentu podobné- ascendent matky v ženských znameních(Býk, Rak, Panna, Štír, Kozorožec a Ryby) = holčička, mužská znamení( Beran, Blíženci, Lev, Váhy, Střelec a Vodnář.) = chlapeček. Tady si můžete vypočítat https://ascendent.najdise.cz/ jestli vám to vyšlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Všechny tyhle metody mají 50% úspěšnost, když vezmu jakou úspěšnost má sportka tak je to úplně super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně vyšlo pohlaví podle nějakého čínského kalendáře či co to bylo. Nějak podle měsíce oplození matky. Ascendent neplatí, oba s partnerem máme ascendent ve vahách a máme holku. Pokud tohle vyjde, je to jen náhoda. Jediné na co věřím, že by mohlo při troše štěstí fungovat je sex před ovulací- spermie musí čekat na vajíčko, ženské spermie vydrží dýl, tak je možná nepatrně vyšší šance holky, sex po ovulaci- kluk, neboť mužské spermie jsou rychlejší, ale vše je jen náhoda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč, proč…
Měla bych mít přesně opačné pohlaví. No co se dá dělat, penis dceři nenarostl. Naštěstí
(Kluk by mi nevadil, hermafrodit ale jo.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lulina999 píše:
Proč, proč…
Měla bych mít přesně opačné pohlaví. No co se dá dělat, penis dceři nenarostl. Naštěstí(Kluk by mi nevadil, hermafrodit ale jo.)
Tak to ještě počkej, aby nebyla trans, to není jen tak, že ti to nevyšlo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedine co funguje je ovulace, prvni dite pocato v den ovulace - chlapec, druhe dite pocato tri dny pred ovulaci - devce. Mela by se narodit kazdym dnem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit