Světoznámá vědma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Světoznámá vědma
Zdravím
měla bych velice zajímavý dotaz. Máte někdo zkušenosti s paní vědmou/kartářkou Dagmar Kroužilovou? Měla bych opravdu obrovský zájem k ní zajít, o ezoterii a výklady se ráda zajímám, něco podobného mám též vrozené po mé pratetě, ale ne natolik abych se tím živila
chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti a popřípadě jaká byla hlavně cena výkladu?.. Ale už dávno cítím že bude téměř vysoká, ale nedokážu si představit kolik, děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V životě jsem o ní neslyšela…světoznámá asi nebude…znám Dagmar Kludskou a tam se výklad pohyboval kolem tisíce korun…už si nepamatuju jestli za půl hodiny nebo za celou…nebyla jsem u ní, četla jsem to na její stránce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik Lépe řečeno, píše se o ní že je světoznámá, ale nebudu věřit taky všemu, ale po České republice je určitě velmi známá, chodí k samý podnikatelé apod. Moje teta mi vyprávěla že chodila k paní Wainrichovy,(Nevim jak se to presne pise), to byla taky velice známá, uznávána kartářka a dávala kolem 2000kč a upřímě řečeno, vyšší cenu jsem u žádné jiné neslyšela. Nad 1000 Kč bych asi nešla. Urcite dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nickanonym No fakt jsem o ní nikdy neslyšela a to celkem čtu i drby ze společnosti a tak
já bych šla k té Kludské, ale já kartám moc nevěřím, takže by to asi smysl nemělo
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik Rozumí, kazdy jsme jiny no
Karty se naučí vykládat každý blbec ale nějaký náhled do budoucnosti nemá jen tak někdo ale věřím že takový lidi jsou, Ale bohužel je mezi námi opravdu hodně podfukářů které si lidí jen tahají peníze
aždý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit