Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, doktorka na ultrazvuku nechtěla hádat, poznáte někdo, prosím, podle pohlavního hrbolku, jestli čekáme spíš holčičku nebo chlapečka?
Ja myslela, ze prave jde tady videt dobře
Jinou fotku bohuzel nemam.
Doktorka nechtěla hádat, tak máme hádat tady jo?
Ok, jak si přeješ. Holka, nebo kluk. Nemáš zač. ![]()
@Šmoulice píše: Více
Doktorka nechtela hadat, protoze je to v zemi, kde ziju, pred 14. tt zakazane.
Jak presne mi Tva odpoved mela pomoct? ![]()
@Malex135 píše: Více
Tak se s tím smiř. ![]()
Tady ti nikdo víc neřekne. ![]()
On tam kousek hrbolku chybí, vidět to pořádně není. Spíš teda holčička, ale s veeelkou rezervou.
@Šmoulice píše: Více
Ja jsem s tim smirena, pristi tyden dostanu vysledek z NIPTu a budu to vedet stoprocentne
Je snad proto zakazane si zkratit cekani a zalozit diskuzi a zeptat se, jestli nekdo treba neco pozná? ![]()
Mas nejake vazne osobni nebo profesni problemy, ze jsi tak protivna?
Moc nechapu takove agresivni vystupovani.
@Janli Dekuji, pristi tyden bude vysledek z krve, tak dam update, kdo se trefil. ![]()
Je to špatně vidět, ale když přivřu obě oči, tak holčička. Hlavně ať je děťátko zdravé ![]()
Presne tak, hlavne zdravi!
Hadani pohlavi je spis pro zabavu, my zadne vysnene pohlavi nemame. ![]()
@Malex135 píše: Více
Zakazane? Tak ti i mozna i udelala takovou fotku, aby to nebylo poznat. Z jedne fotky, na ktere to neni poradne videt, to holt nepozas.
Ale hadat mizes, jsou jen dve moznosti. Obvykle.
@mroe Ze existuji jenom dve moznosti, samozrejme vim.
Ze by to bylo schvalne si nemyslim, dost se tam plod pri screeningu vrtel a nespolupracoval ![]()
Tenhle zakaz plati v SRN dle § 15 odst. 1 GenDG, proto mi výsledky pohlavi NIPTu sdeli az 14+0 telefonicky. Ale kdyz neco predtim na ultrazvuku vidis, tak vidis.
Ja to kazdopadne nepoznam ![]()