Pohlavní nemoc a opar

25.5.22 16:21

Pohlavní nemoc a opar

Ahoj holky,
měla bych dotaz. Nedávno jsem si našla nového partnera, ze začátku jsme spolu spali s kondomem, každopádně poslední dobou bez. Já beru antikoncepci a na kondom jsem nebyla zvyklá ani u minulého partnera, takže jsem byla v klidu, přítel mi řekl že v minulosti měl sice o něco víc holek ale u většiny používal kondom a že je zdravý.
Každopádně mě před nedávnem začalo svědit trošku víc dole, mám i trošku výtok a aby toho nebylo málo, objevil se mi na rtu opar. Není to nic hroznýho ale začínám trochu panikařit jestli jsem něco nemohla chytnout :( Někde jsem četla že ten opar je jiný druh “herpes” a neměl by s tím souviset, ale opravdu nevím.
Nevíte jestli má cenu volat na gyndu nebo rovnou nějaký testy? Mám začít panikařit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32125
25.5.22 17:11

Tak jestli máš výtok a svědí tě to, tak určitě gynda…to bude chtít léčbu…chytnout si něco klidně mohla, to ti tady asi nikdo neřekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
25.5.22 17:16

Máš patrně kvasinky. Mohla jsi je chytit, ale taky ne a prostě se dole změnilo prostředí a vyrojili se. Ony tam jsou přítomny běžne, ale drží je na uzdě lactobacily a pak nastane nějaká nerovnováha… Stres, sex, moc sladkyho a premnozi se kvasinky. Normálně se prelecite za pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
25.5.22 21:43

Hlavně nepanikař, zajdi si na gyndu a tam se o tom s nimi pobav :kytka: Já na tyto problémy trpím asi od svých 14 let, kdy jsem byla ještě panna - kvasinky i opary. Na opar mi bylo řečeno, že existují dva typy - ten, který je jakoby pohlavní nemoc, a pak ten obyčejný, který se ti může dělat na rtech, tak i právě na genitálu a vzniká například mechanickým poškozením tam dole, a nebo klidně i tím virem, který ti dělá opar i na puse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí