Pohodlné dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
972
6.11.12 09:17

@agulla Pokud ti na rehabce nenašli žádný problém a nemáte stanovené žádné speciální cvičení tak prostě dělej jen to, co ti řekli, motivuj ji a ono to časem přijde samo. Syn se začal plazit až někdy v 10ti měsících a to už jsem teda byla na pokraji nervového kolapsu :-). Ale přišlo to! Buď trpělivá, některé děti holt potřebují víc času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
6.11.12 09:21
@Sofiee píše:
Jo s tou nozkou to dělá taky :) takze motivace nefunguje, vytáhla jsem veliké zbraně, notebook na zem. Půl minuty na nej hleděla a pískala jak moc ho chtěla, ale pak se rozhodla ze ruka v puse je lepsí než se namáhat :))

Jo, to je přesně můj syn :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.11.12 14:45

Zacala se pretáčet v 5 mesicích… ale jen na jednu stranu, proto nas poslali na rehabilitace. Pak uz se točila na obe, zpatky nekdy taky ale velice malo. kdyz se naucila pretacet na tu jednu stranu tak to delala porad. ale zpet ji to neslo tak brecela a musela jsem ji porad pretacet na zada, a do vteriny byla zpet…moje sestra ma chlapecka a ten do 8,5 mesicu jen lezel, na zadech či na brichu. a najednou behem jednoho tydne si sedl, zacal lozit a za chvili si stoupnul… Me osobne to az tak nevadi ze je pohodlna, spis mi vadi okoli, kteri maji vsichni zrychlene deti a mala je proti nim pomalejsi… porad se vsichni ptaji uz dela to nebo to? tak je to otravne:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí