Pobolívání v podbřišku

4
29.6.22 14:19

Poholívání v podbřišku

Ahoj holky,

chtěla bych se vám tu svěřit a zjistit, jaký na můj problem mate názor.

Už druhý měsíc mě pobolívá podbrisek jak kdybych to měla dostat třeba za 2 dny, takový tlak. Silná bolest ani píchavá bolest to není. Menstruaci mám pravidelnou a přesně po 28 dnech (jsem 6 let po vysazeni antikoncepce). To všechno ale doprovází víc věcí. Bývám dost unavená, nejde mi zatáhnout bricho- nutno podotknout, ze se mi dost vyklenulo za poslední měsíc a svaly v podbrisku mi to jakoby nedovolují. Vylezly mi pihy od pupíku dolu, prsa me bolelá měsíc a půl v kuse a zdurela… dokonce když je stlačím, vytece z obou kapicka čehosi. Všechno tohle me samozřejmě vedlo k těhotenskemu testu, který byl negativni, ale delala jsem si ho v den očekávané menstruace, která par hodin poté přišla. No nicméně v dubnu jsem měla zpoždění 4 dny- u me dost nezvykle. Anténa teď par dni me v tom podbrisku hrozne simra😃 vzdycky když si v práci sednu a uvolnim bricho, tak to začne. Bylo by hezky, kdyby to bylo těhotenství, ale spis se trochu bojím všech dalších možností. Dle Google už jsem v hrobě. Na gynekologii jsem objednana na příští měsíc i přesto, ze mám problem.. tak jsem to chtěla zkusit tady. Děkuji za případné názory.☺️️🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
402
29.6.22 15:28

Nevím, jestli to chápu správně, ale dělala sis i teď ten těhotenský test? Pokud vychází stále negativně, tak bude asi nějaký problém. Zašla bych určitě co nejdříve na gyne, aby se z toho nevyklubalo něco horšího, měsíc na objednání bych určitě nečekala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.22 15:46

Tehotestvi

Dobrý den chtěla bych se zeptat vyšlo mi 6 pozitivní testu že sem těhotná včera sem byla u doktora v děloze nic neviděl tak mi odberal krev a dnes sem měla volat na výsledky v 15:00ale bohužel mi nikdo nezvedá telefonát ke řekl mi že má. Volat 15:00 dřív ne volala sem několikrát nevím co si myslet bojím se abi to nebylo mimoděložní prosím o jaké koliv správy kdo to třeba měl podobné menstruaci mám zpoždění o 9 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.6.22 16:04

@Jajulinka4

teď jsem si test nedělala.. trochu si pohrávám s myšlenkou, jestli se mi nezbláznily hormony, protože všechno by těhotenství nasvědčovalo až na to, ze M/S mám jako vždycky. No nevím, jsem z toho zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
29.6.22 16:31

@Rebeka96 kamarádka taky měla MS a těhotná byla. zjistila to až ve 3. měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.6.22 16:55

@Jajulinka4
No kezby to tak bylo! Sice by to nebylo úplně plánované, ale rozhodně příjemné oproti zdravotním potížím. Dekuju za rekaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
29.6.22 17:09

@Rebeka96 udělej si test nebo si dojdi na krev, aby jsi cítila pohyby to je fakt brzo na to máš čas x měsíců cítíš max větry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
29.6.22 17:10
@Karolína202020 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat vyšlo mi 6 pozitivní testu že sem těhotná včera sem byla u doktora v děloze nic neviděl tak mi odberal krev a dnes sem měla volat na výsledky v 15:00ale bohužel mi nikdo nezvedá telefonát ke řekl mi že má. Volat 15:00 dřív ne volala sem několikrát nevím co si myslet bojím se abi to nebylo mimoděložní prosím o jaké koliv správy kdo to třeba měl podobné menstruaci mám zpoždění o 9 dní

tak těhotná jsi jak dlouho máš vynechanou ms? vidět nic nemusel mohla jsi jít brzo aby něco viděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.22 21:01

Tehotestvi

@ka2ka píše:
tak těhotná jsi jak dlouho máš vynechanou ms? vidět nic nemusel mohla jsi jít brzo aby něco viděl

9 dní dneska a děkuji moc dost mě to uklidnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria