Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím, máte někdo zkušenosti se zubní pohotovostí v Pardubicích? Dneska jsem byla, prostě se mi kýve zub a mám už malé problémy se zuby. Zdravotní pojišťovna mi našla pár zubařů v kraji Vysočina, ale nikdo mě nevzal, takže pořád odjíždím na nějaké pohotovosti. Dneska jsem tam byla a naposledy, lidičky, to byla neskutečná zkušenost. Doktorka mi chtěla vytrhnout zub a souhlasila jsem, protože mě to bolelo a kýval se. Tak mi šla dávat injekci proti bolesti a ona, jak kdyby naschvál, mi ji stříkla celou do pusy. Říkám, že mi to šlo celé do pusy, a ona ať si to vypláchnu. Říkám, okej, ale po minutě mi bylo zle, prostě na zvracení. Sestřička to viděla a vážně, že mi nebylo dobře, dala mě do jiné pozice a prostě i hadr s ledem na hlavu. Ale paní doktorka byla pořád nepříjemná, naříkala, že „Ježíš, je tu zase“ apod. Tak jsem si říkala v hlavě, a dost, jdu pryč. Prostě jsem necítila vůbec brnění rtů, celé pusy, aby mi to vytrhla, prostě jsem řekla sestřičce, že jdu domů, protože mi to nepichla! Na konci řekla něco ve smyslu „tak si to netrhejte“ tím divným tónem. Tak jsem dostala vztek a řekla, „a vy sama jste mi to nepichla a vše mi stříkla do pusy!“ Paní doktorka mi ani neodpověděla a koukala divně s otevřenou pusou! Nedoporučuji vám Pardubice.
@Renata20277 píše: Více
Nějak nechápu, proč by ti to měla schválně stříknout do pusy, místo do dásně a chovat se jak popisuješ. Co by z toho měla?