Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky, měla bych dotaz ohledně potahu na pohovku SOLSTA Ikea, máme jí doma a chystám se jí dát do dětského pokojíku s tím, že bych na ní ráda ušila nový potah. Nemáte s tím některá už zkušenost a popřípadě střih na tento potah? Předem moc děkuji za ochotu ![]()
@bettule jak jsi tenkrat dopadla? Prave resit tentyz problem, ale mam to ztizene jeste tim, ze ziju v zahranici
Ale pohovka je uz po par mesicich uplne jako prase, prehoz pres ni nestaci, dite mi leze pod prehoz jako pod deku ![]()
@Luisiana tak ja hledam hlavne na anglickych strankach. Ale z toho, co jsem nasla, mohu rict, ze site nejakou firmou, vyjdou o 1/3 draz, nez samotna sedacka. Pak jsem nasla na ebay primo na solstu. Ty vyjdou asi na 50-65 liber podle materialu. Jsou ale z ciny a uprimne, nelibi se mi ten material. Nekam do pokojicku mozna ok, ale ja mam sedacku v obyvaku. Nebo jsem na ebay ci amazonu nasla takove ty „rasene“. Nad tim uvazuju, protoze dokud nebydlime nekde trvale, nehodlam do niceho investovat moc penez. Proto mame i tuhle sedacku v obyvaku a ne nejakou poradnou, jen proste abych tu nejakou sedacku mela. Stejne travim vic casu u stolu ![]()
@trpaslinka No teoreticky by stačil možná ten střih, tady šije hodně lidí různé věci tak třeba potah by zvládly…