Pohovor 2. kolo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
pohovor 2. kolo
Ahoj holky, jsem pozvaná na druhé kolo výběrového řízení, a tak mi nedá spát, co tam budou po mě chtít vědět? Nejsem sběhlá ve výběrových řízeních… Co se většinou ptají v druhém kole? Na co se mám připravit?
Díky předem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Netuším, co jsi už absolvovala během prvního kola.
Ale určitě si prostuduj internetové stránky firmy. Mně se taky vyplatilo pročíst zákony, kterými se daná pozice řídí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to administrátor eshopu a mám za sebou otázky jako, co víte o naší firmě, popište den ve vaší předchozí práci, jaké jsou vaše cíle, jaký je váš největší úspěch, popište jak zvládnete velké množství práce, vaše silné a slabé stránky, a další podobné… Ještě jsem na konci měla říct svoje otázky a napadalo mne toho málo, poradíte na co se ptát? Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gratuluju. Záleží, co je to za pozici a kdo dělal to první kolo (jestli jejich personalista, nějaká náborová společnost, tvůj potencionální přímý nadřízený apod.) Má druhá kola spočívala pokaždé v pohovoru s někým vyšším z té společnosti, chtěl, abych se stručně představila a řekla, jak si své zaměstnání představuju a co od něj čekám. Případně se ptali na konkrétní předchozí zkušenosti. Klidně se mohou opakovat otázky z prvního kola. Ten, co s tebou dělá pohovor, už ví, že nejsi úplně mimo, často je to prostě jen o tom, jak na něj budeš působit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem pohovor s jednatelem a druhé kolo mne čeká teké s ním…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iveta 23 píše:
Měla jsem pohovor s jednatelem a druhé kolo mne čeká teké s ním…
Aha, tak třeba se chce už jenom dohodnout na podrobnostech a rovnou ti řekne výsledek. Brala bych to jako dobré znamení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iveta 23 píše:
Je to administrátor eshopu a mám za sebou otázky jako, co víte o naší firmě, popište den ve vaší předchozí práci, jaké jsou vaše cíle, jaký je váš největší úspěch, popište jak zvládnete velké množství práce, vaše silné a slabé stránky, a další podobné… Ještě jsem na konci měla říct svoje otázky a napadalo mne toho málo, poradíte na co se ptát? Díky moc
Třeba bych se zeptala na pracovní dobu - zda je pevná, pružná, případně možnost home office. Pak třeba na kolegy, se kterými budeš pracovat - jestli na té pozici ve firmě budeš jediná apod.
EDIT: Ještě mě napadlo zeptat se na nástup - čím začneš, kdo ti něco řekne o tvých úkolech, jestli tě zaučí a zasvětí do chodu firmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Supr, díky moc, to jsou výborné otázky, které mě zajímají, ale nenapadlo by mě se na to zeptat, tak si to pěkně sepíšu. Díky holky, za podporu a tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit