Pohovor bez rodičů

97
24.4.24 06:27

pohovor bez rodicu

Ahojky, za nedlouho mám mít pohovor při přestupu na jinou školu. Je to sice za nejakou dobu a pry me asi vezmou hned. Jenze jde o to že bydlim v jinem městě než moji rodiče. Paní mi řekla že mam zatim prijit sama, rodice nemohou prijet jelikoz jsou to 2 hodiny cesty. Šlo by to udělat tak že by moje máma někoho pověřila? Mám tu příbuzné takže s tím není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
24.4.24 06:45

Jsi plnoletá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
24.4.24 07:09

Proč by nemohli 2hodiny za Tebou dojet, chápala bych, když by šlo o vysokou školu…ale na střední 😔

• Citovat
  • Upravit
14580
24.4.24 07:15

Tak jedine plnou moc udělat. Je teď nové spuštěný on-line registr plných mocí, a jsou tam i vzory pro nejčastější případy, tak bych se tam podívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35676
24.4.24 07:16

Tak paní ti řekla, že máš přijít sama tak se tam pak zeptej co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79929
24.4.24 07:40

A popravdě - rodiče o tvém plánu vědí a souhlasí s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
24.4.24 08:40
@unuděná píše: Více

To asi není, když se takhle ptá

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
24.4.24 08:45

Teď tam máš jít sama. Jdi. Na schůzku s rodiči neplánujete takový čas schůzky, aby mohli dorazit i oni. Skoro bych se vsadila, že ten přestup musí podepsat zákonný zástupce. A 2 hodiny cesty snad není argument pro to, aby někdy nedorazili.
Navíc to vypadá blbě, promiň.

• Citovat
  • Upravit
101577
24.4.24 08:47

@Avari78 No a co tedy řešíš, když máš prijit sama? Ja bych to chapala jako „přijímačky“, takže rodiče netřeba… No a když te chtit budou, tak prostě rodiče dorazí, 2 hodiny cesty zas neni neco, co by kvůli ptestupu diteze na jinou skolu, nemeli zvladnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
24.4.24 08:48

@unuděná kdyby byla plnoletá, tak přeci nepotřebuje podpis rodičů ne?

• Citovat
  • Upravit
53190
24.4.24 08:50
@kocourGarfield píše: Více

Vzhledem k povaze dotazu by mě nepřekvapilo, kdyby si myslela, že ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.4.24 09:52

@Kocicka1987 Mám 3 letou sestru ktera by cestu nezvladla, muj nevlastni tata je z jine zeme a nesouhlasi se skolkou a on musi do prace, bohuzel nemáme nikoho kdo by ji hlidal. Je hodne upnutá na mámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.4.24 09:52

@kocourGarfield jeste mi 18 nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.4.24 09:54

@unuděná Slečno, 18 mi nebylo. Asi kdyby bylo tak to sem nepíšu. Tak hloupá nejsem :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.4.24 09:55

@inkakřivák Ano ví to, proto kdyby jste četla, tak jsem napsala ze by rodice napsali odpovednost na nekoho jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin