Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, za nedlouho mám mít pohovor při přestupu na jinou školu. Je to sice za nejakou dobu a pry me asi vezmou hned. Jenze jde o to že bydlim v jinem městě než moji rodiče. Paní mi řekla že mam zatim prijit sama, rodice nemohou prijet jelikoz jsou to 2 hodiny cesty. Šlo by to udělat tak že by moje máma někoho pověřila? Mám tu příbuzné takže s tím není problém.
Proč by nemohli 2hodiny za Tebou dojet, chápala bych, když by šlo o vysokou školu…ale na střední 😔
Tak jedine plnou moc udělat. Je teď nové spuštěný on-line registr plných mocí, a jsou tam i vzory pro nejčastější případy, tak bych se tam podívala.
Tak paní ti řekla, že máš přijít sama tak se tam pak zeptej co dál.
Teď tam máš jít sama. Jdi. Na schůzku s rodiči neplánujete takový čas schůzky, aby mohli dorazit i oni. Skoro bych se vsadila, že ten přestup musí podepsat zákonný zástupce. A 2 hodiny cesty snad není argument pro to, aby někdy nedorazili.
Navíc to vypadá blbě, promiň.
@Avari78 No a co tedy řešíš, když máš prijit sama? Ja bych to chapala jako „přijímačky“, takže rodiče netřeba… No a když te chtit budou, tak prostě rodiče dorazí, 2 hodiny cesty zas neni neco, co by kvůli ptestupu diteze na jinou skolu, nemeli zvladnout.
@kocourGarfield píše: Více
Vzhledem k povaze dotazu by mě nepřekvapilo, kdyby si myslela, že ano ![]()
@Kocicka1987 Mám 3 letou sestru ktera by cestu nezvladla, muj nevlastni tata je z jine zeme a nesouhlasi se skolkou a on musi do prace, bohuzel nemáme nikoho kdo by ji hlidal. Je hodne upnutá na mámu.
@unuděná Slečno, 18 mi nebylo. Asi kdyby bylo tak to sem nepíšu. Tak hloupá nejsem
.
@inkakřivák Ano ví to, proto kdyby jste četla, tak jsem napsala ze by rodice napsali odpovednost na nekoho jineho.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.